Mamić: Belgijanci otpisali Srbiju, stižem u Skoplje da navijam za Makedonce

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić: Belgijanci otpisali Srbiju, stižem u Skoplje da navijam za Makedonce

Alfa i omega zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić nije krio oduševljenje raspletom reprezentativnih utakmica odigranih u petak u trećem kolu kvalifikacija za šampionat sveta u Brazilu 2014. godine.Hrvati su iz Skoplja doneli tri boda (1:2), a izgleda da je kontroverznog Mamića više od pobede „vatrenih“ obradovao poraz Srbije od Belgije u Beogradu (0:3).- To je bilo veliko veče za hrvatski fudbal, jednom nogom smo već na Mondijalu. Sami odlučujemo o sudbini, ako pobedimo sve utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na domaćem terenu, sigurno idemo u Brazil. Obradovao me je poraz Srbije, Belgijanci su već otpisali jednog od naših glavnih protivkandidata u grupi i sad predstoji da u međusobnom okršaju rešimo ko će biti prvi u grupi – rekao je Mamić.Prvi čovek „modrih“ se zahvalio Makedoncima na gostoprimstvu, istakavši da razmišlja da u utorak ponovo otputuje u Skoplje, kako bi navijao za Makedoniju protiv Srbije.- Uživali smo u Skoplju. Hvala Makedoncima na dočeku, pokazali su i dostojanstvo u trenucima kad su prostaci, takozvani navijači Hrvatske, počeli da vređaju debitanta Samira. Domaćinima je toliko bilo neprijatno, čak su nam se izvinjavali zbog uvreda. Makedonski narod je pokazao dostojanstvo i malo je reći hvala za sve što smo doživeli. Hrvatska igra važan meč sa Škotskom, u utorak, ali razmišljam da ponovo dođem kod vas i navijam za Makedoniju protiv Srbije – rekao je Zdravko Mamić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Belgijanci već u Brazilu

Izvor: Kurir, 16.Okt.2012, 07:00

Čelnici FS Belgije odabrali hotelski kompleks u gradu Salvador de Baija za bazu tokom Svetskog prvenstva..Polako, ljudi....Fudbalski savez Belgije rezervisao je hotelski kompleks u brazilskom gradu Salvador de Baija za vreme odigravanja Svetskog prvenstva 2014. godine! Prema pisanju belgijskih medija,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.