Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 16:36

Teške optužbe iz Atine za Bertomeua: On i njegova kompanija kradu iz naših džepova!

"To će se uskoro dokazati, samo je pitanje vremena", kaže Dimitris Janakopulos

Temperamentni gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos izneo je teške optužbe na račun prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua, poručivši da su on i njegova kompanija bave krađom.

Janakopulos takođe smatra da dugogodišnji prvi čovek Evrolige radi protiv njegovog kluba.

"Bertomeu i njegova kompanija kradu. To će se uskoro dokazati, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo je pitanje vremena. On je čovek koji krade iz naših džepova, čovek koji ide protiv Panatinaikosa. Proslavio sam kada je klovn otišao sa čela Evrolige", rekao je Janakopulos.

Pre nekoliko nedelja napravljena je prava zbrka povodom Bertomeuove navodne smene, koju pominje i Janakopulos, a koji je prvo objavila grčka agencija SDNA. Ipak, to je kasnije demantovano od strane Evrolige, uz obrazloženje da je sve pogrešno protumačeno i da se zapravo radi o procesu uvođenja klubova u vrh ECA, kako bi imali mogućnost da se više pitaju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI VLASNIK PANATINAIKOSA OPTUŽIO BERTOMEUA DA KRADE: Proslavio sam kada je otišao sa čela Evrolige!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2021

Njihov sukob već dugo traje. Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je izneo šokantne tvrdnje na račun Đordija Bertomeua. On je istakao da je Španac godinama krao od klubova, kao i da će se sve to dokazati. – Bertomeu i njegova kompanija kradu. To će se uskoro dokazati, samo je pitanje vremena....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.