Terzić: Nikada nismo igrali u ovakvom paklu; Ognjenović: Nije bilo lako u ovom ambijentu

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nikada nismo igrali u ovakvom paklu; Ognjenović: Nije bilo lako u ovom ambijentu

Ovo je jedna prava ekipa koja u svakom momentu zna šta hoće, koja nikad ne odustaje i uvek će ići na pobedu. Navikla je da pobeđuje i to je dobro - rekao je selektor odbojkašica Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je njegova ekipa pokazala da je prava i da je navikla da pobeđuje.- Ovo je jedna prava ekipa koja u svakom momentu zna šta hoće, koja nikad ne odustaje i uvek će ići na pobedu. Navikla je da pobeđuje i to je dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - rekao je Terzić za RTS posle finala u Ankari.PROČITAJTE JOŠ: TIJANA BOŠKOVIĆ MVP: Bilo je čudesno, ponosna sam! Srpske odbojkašice su odbranile titulu šampiona Evrope, pobedom u finalu posle pet setova nad Turskom, pred više od 14 hiljada navijača domaće ekipe.- Da se igralo bilo gde drugo, bilo bi nam malo lakše, dobili bismo drugim rezultatom. Ovo je bio pakao u kom nikad nismo igrali, ni blizu ovakvoj atmosferi. Bukvalno je bilo neverovatno od prvog do poslednjeg zvižduka, bez ikakve komunikacije sa ekipom jer nismo mogli da se čujemo - kazao je Terzić.Kapiten ekipe Maja Ognjenović je istakla da je ponosna.- Izuzetno sam ponosna na našu ekipu. Čak i kada se činilo da Turska ima meč u svojim rukama, uspele smo hladne glave da se vratimo. Moramo da budemo zadovoljni, o ovome smo sanjali i celo leto radili. Previše je emocija, biće potrebno par dana da se slegnu utisci. Bilo je onako kako smo očekivali, izuzetno neizvesno, puno preokreta. Nije bilo lako igrati u ovakvom ambijentu - navela je Maja Ognjenović.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Srbija je odbranila evropsku titulu! Odbojkašicama Srbije će sutra u 21.00 biti upriličen svečani doček ispred Skupštine Beograda.- Ne možemo da dočekamo. To je ono zbog čega treniramo, radimo i pobeđujemo za našu zemlju i narod, za koji znamo kakvu nam energije šalje - rekla je Ognjenovićeva.Srbija je osvojila ukupno treću titulu šampiona Evrope u ženskoj odbojci.Naredno Evropsko prvenstvo za odbojkašice održava se za dve godine u Srbiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Gajić: Umeće je pobediti u ovim neverovatnim uslovima

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019

Taj momenat je mislim presudio jer generalno nije bilo lako u ovoj hali. Ko nije doživeo atmosferu u hali, ne može da shvati kakav je to bio pritisak, i na sudije i na našu ekipu - kazao je Gajić Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić čestitao je ženskoj reprezentaciji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.