Teri najbliži odlasku u Birmingem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri najbliži odlasku u Birmingem

Dugogodišnji kapiten Čelsija i reprezentacije Engleske Džon Teri najbliži je prelasku u redove engleskog drugoligaša Birmingema.

Menadžer Hari Rednap, koji je veliki prijatelj sa Terijem, potvrdio je da je poslao ponudu 36-godišnjem fudbaleru da se preseli u Birmingem, klub u kojem je veliki trag ostavio nekadašnji srpski centarfor Nikola Žigić.

"Ponudili smo mu dobru ponudu, najbolju koju možemo. Sada je sve na Džonu, voleo bi da dođe u Birmingem", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Rednap za Talksport.

Teri je napustio londonski klub posle 22 godine i odigranih 717 utakmica, po čemu je treći u istoriji Čelsija, iza Rona Harisa i Petera Bonetija.

Prošle godine od septembra na samo dva meča bio je starter u Čelsiju, pošto je menadžer Antonio Konte više poverenja imao u Gerija Kejhila, Sezara Aspilikuetu i Davida Luiza, pa je odlazak bio neminovan.

Terija pored Birmingema želi Aston Vila, kao i klubovi iz SAD i Kine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teri blizu prelaska u Birmingem

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2017

Dugogodišnji kapiten Čelsija i reprezentacije Engleske Džon Teri najbliži je prelasku u redove engleskog drugoligaša Birmingema...Menadžer Hari Rednap, koji je veliki prijatelj sa Terijem, potvrdio je da je poslao ponudu 36-godišnjem fudbaleru da se preseli u Birmingem..."Ponudili smo mu dobru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.