Teodosić oborio rekord Virtusa za samo četiri sezone u klubu

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 10:19

Teodosić oborio rekord Virtusa za samo četiri sezone u klubu

Srpski košarkaš znčajno doprineo prvoj pobedi Virtusa nad Milanom u finalnoj seriji italijanskog plej-ofa, a uz to je i upisao svoje ime u istorijske almanahe.

Miloš Teodosić je podelio sedam produktivnih dodavanja saigračima i tako na večnoj listi najboljih asistenata prestigao dosadašnjeg rekordera i legendu kluba Roberta Brunamontija.

Srpski plejmejker je za četiri sezone u Virtusu upisao 147 asistencija, dok je Brunamonti zabeležio četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << asistencije manje, ali za 14 godina u klubu (1982-1996)

Malo je reći sjajno ostvarenje našeg košarkaša.

Teo je u trećoj utakmici protiv Milana odigrao gotovo savršeno. postigao je 12 poena, bio je bez promašaja za dva poena, 3/3, za tri je šutirao 2/3 i upisao je pomenutih 7 asistencija.

Ostvario ej indeks korisnosti 17.

Virtus je slavio rezultatom 69:61.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teodosić oborio rekord Virtusa

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2023

​Doprinos srpskog košarkaša je zančajan u prvoj pobjedi Virtusa nad Milanom u finalnoj seriji italijanskog plej-ofa, a uz to je i upisao svoje ime u istorijske almanahe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.