Teodosić novi predsednik Metalca

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 17:41

Teodosić novi predsednik Metalca

Nekadašnji košarkaš Metalca Jovan Teodosić, brat kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, izabran je za novog predsednika tog kluba.

Kako se navodi, na redovnoj izbornoj Skupštini kluba koja je juče održana u Hali sportova u Valjevu, dosadašnja uprava i predsednik Mihailo Poček podneli su ostavke i jednoglasno je izabran novi Upravni odbor, na čelu sa Teodosićem.

Poček je na početku Skupštine rekao da je iza Metalca teška, ali sportski uspešna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina.



"Metalac je u uslovima besparice i nagomilanih dugova izborio plasman u Super ligu Srbije. To je nešto na šta sam vrlo ponosan. Hvala treneru đokiću i momcima koji su uspeli da iznesu veliki teret, naravno uz pomoć svih zaposlenih u klubu", r
ekao je Poček.

Račun Metalca je zbog izvršnih sudskih presuda bio u blokadi i klub je bio pred gašenjem. Kako se dodaje u saopštenju kluba, zahvaljujući entuzijazmu i značajnoj finansijskoj pomoći pojedinaca račun je, pred kraj prelaznog roka, odblokiran i završen je proces stvaranja tima.

"Ipak, Metalac i dalje ima puno problema koje treba rešavati i za šta je potrebna sveža energija. Upravo iz tog razloga dosadašnja uprava kluba i predsednik podneli su neopozive ostavke", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.