ZVANIČNO: Teodosić postao PREDSEDNIK srpskog kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 14:29

ZVANIČNO: Teodosić postao PREDSEDNIK srpskog kluba!

Izabran na redovnoj nskupštini.

Jovan Teodosić, brat kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, postao je novi predsednik valjevskog Metalca, saopšteno je danas iz kluba. Na redovnoj Skupštini kluba održanoj u Hali Sportova, Teodosić je izabran n za predsednika novog Upravnog odbora.

Klub iz Valjeva u prethodnom periodu se nalazio u teškoj situaciji, ali, kako je navedno, "samo zahvaljujući entuzijazmu i značajnoj finansijskoj pomoći pojedinaca“, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Metalac je stao na noge, ali daleko od toga da su svi problemi nestali.

Zvezda startuje u Evroligi večeras (19.45) u Istanbulu, gde je čeka Fenerbahče sa novim trenerom (Kokoškov umesto Obradovića) i skoro potpuno izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu. Turci su, naravno, favoriti s kvotom 1,30, a kvota na pobedu Zvezde je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Zvezda.

Ipak, KK Metalac i dalje ima puno problema koje treba rešavati i za šta je potrebna sveža energija. Upravo iz tog razloga dosadašnja uprava Kluba i predsednik podneli su neopozive ostavke.

Teodosić je na Skupštini dobio jednoglasno poverenje i preuzeo klub od dosadašnjeg predsednika Mihaila Počeka, koji je podneo ostavku u trenutku kada tim ima dosta finansijskih problema.

Za potpredsednika kluba izabran je Vladimir Marić, dok su novi članovi Upravnog Odbora Živorad Bajić, Đorđe Vuković, Vukašin Dobrivojević, Vladan Janković i Davbid Maksimović, sve uspešni privrednici iz Valjeva i zaljubljenici u košarku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teodosić novi predsednik Metalca

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020

Nekadašnji košarkaš Metalca Jovan Teodosić, brat kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, izabran je za novog predsednika tog kluba, saopšteno je danas...Kako se navodi, na redovnoj izbornoj Skupštini kluba koja je juče održana u Hali sportova u Valjevu, dosadašnja uprava i predsednik...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.