Teniski spektakl u Sidneju, Srbija i Španija u finalnom duelu ATP kupa

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniski spektakl u Sidneju, Srbija i Španija u finalnom duelu ATP kupa

Teniska reprezentacije Srbije sastaje se sa selekcijom Španije u finalu ATP kupa u Sidneju. U prvom meču od 08.30 snage će odmeriti Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut, a od 10.00 na teren izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal. Tok finalnih mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije izborili su plasman u finale savladavši selekciju Rusije sa maksimalnim rezultatom 3:0, dok su Španci nadigrali selekciju Australije u drugom polufinalnom duelu.

Prvi na teren izlaze Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut, koji je trenutno deseti na listi najboljih tenisera. Španski teniser je favorit u ovom duelu, jer je odneo pobede u svih pet dosadašnjih duela koje su imali, ali za sve postoji prvi put...
Potom na teren izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal, a duel dvojice najboljih tenisera sveta biće vrhunac novoformiranog takmičenja, u kojem bi svi ljubitelji tenisa morali da uživaju.
Dva velika rivala već su odigrali 54 međusobna duela u karijeri, a srpski teniser ima prednost – 28:26 u pobedama.
Za kraj je ostavljen duel dublova. Najavljeno je da će dubl Srbije činiti Viktor Troicki i Novak Đoković, dok bi za Španiju trebalo da nastupe Rafael Nadal i Pablo Karenjo-Busta.
Prvi singl duel počinje oko 8.30 po srednjoevropskom vremenu.
Tok finalnih mečeva Srbije i Španije i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović poražen, Srbija gubi od Španije u finalu ATP kupa

Izvor: RTS, 12.Jan.2020, 08:31

Dušan Lajović izgubio je od Roberta Bautiste Aguta, čime je Španija povela protiv Srbije u velikom finalu ATP kupa. Lajović nije uspeo da ponovi fantastične partije iz prethodnog dela turnira i poražen je rezultatom 7:5, 6:1. ...

Nastavak na RTS...

UŽIVO: Španci bolje otvaraju istorijsko finale ATP kupa, Agut potvrdio brejk protiv Lajovića

Izvor: Večernje novosti, 12.Jan.2020

Teniska reprezentacija Srbije igra protiv Španije u finalu premijernog ATP kupa u Sidneju Teniska reprezentacija Srbije igra protiv Španije u finalu premijernog ATP kupa u Sidneju.Srbija je juče u polufinalu pobedila Rusiju, dok je Španija, aktuelni pobednik Dejvis kupa, bila...

Nastavak na Večernje novosti...

Srbija prvi osvajac ATP kupa

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 12.Jan.2020

PPNS - KG VODIc: KALENDAR DOGAdjAJA U KRAGUJEVCUNovak Djokovic vs Rafael Nadal: Incredible End To Match! | ATP Cup 2020 Final Serbia Wins the ATP Cup! Djokovic, Serbia Defeat Spain To Win First ATP Cup Title! | ATP Cup 2020 Final Highlights Serbia & Novak Djokovic Celebrations, Trophy Lift a..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.