Teniski spektakl u Sidneju, Srbija i Španija u finalnom duelu ATP kupa

Teniska reprezentacije Srbije sastaje se sa selekcijom Španije u finalu ATP kupa u Sidneju. U prvom meču od 08.30 snage će odmeriti Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut, a od 10.00 na teren izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal. Tok finalnih mečeva i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Teniseri Srbije izborili su plasman u finale savladavši selekciju Rusije sa maksimalnim rezultatom 3:0, dok su Španci nadigrali selekciju Australije u drugom polufinalnom duelu.

Prvi na teren izlaze Dušan Lajović i Roberto Bautista-Agut, koji je trenutno deseti na listi najboljih tenisera. Španski teniser je favorit u ovom duelu, jer je odneo pobede u svih pet dosadašnjih duela koje su imali, ali za sve postoji prvi put...

Potom na teren izlaze Novak Đoković i Rafael Nadal, a duel dvojice najboljih tenisera sveta biće vrhunac novoformiranog takmičenja, u kojem bi svi ljubitelji tenisa morali da uživaju.

Dva velika rivala već su odigrali 54 međusobna duela u karijeri, a srpski teniser ima prednost – 28:26 u pobedama.

Za kraj je ostavljen duel dublova. Najavljeno je da će dubl Srbije činiti Viktor Troicki i Novak Đoković, dok bi za Španiju trebalo da nastupe Rafael Nadal i Pablo Karenjo-Busta.

Prvi singl duel počinje oko 8.30 po srednjoevropskom vremenu.

Tok finalnih mečeva Srbije i Španije i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво