Izvor: N1 televizija, 30.Maj.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser izbačen s Rolan Garosa zbog poljupca novinarki

Francuski teniser Maksim Amu (21) izbačen je s Rolan Garosa nakon što je tokom televizijskog intervjua više puta pokušao da poljubi novinarku.

Il l'embrasse de force, elle tente de se dégager, il la serre par le cou et tout le monde... rigole..... #fatiguepic.twitter.com/JxgTTmoxgm

Amu je tokom razgovora za "Eurosport" zagrlio novinarku Mali Tomas, a potom je nekoliko puta pokušao da je poljubi iako se ona izmicala.

Uprava Rolan Garosa je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << potez ocenila kao neprimeren, nakon čega mu je oduzeta akreditacija i udaljen je s turnira.

"Njegovo ponašanje je bilo primitivno i nažalost, reflektira odnose između muškaraca i žena koje postoje u svakodnevnom životu", rekla je Tomas dodavši: "Da nismo bili u prenosu, udarila bih ga."

Ponašanje mladog tenisera prvo je izazvalo smeh u studiju, međutim ubrzo su se svi uozbiljili.

"Oni su se smejai jer su mislili da je šala, ali ubrzo su shvatili da se ne radi o tome," dodala je Tomas.

Amu, koji se nalazi na 287. mestu ATP liste, u prvom kolu Rolan Garosa izgubio je od Pabla Kuevasa 3-6, 2-6, 4-6.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Da ne bi ljubio novinarku, francuskom teniseru oduzeta akreditacija

Izvor: Beta, 30.Maj.2017

Teniski savez Francuske oduzeo je akreditaciju francuskom igraču Maksimu Amuu jer je u više navrata pokušao da poljubi novinarku tokom intervjua.Ovaj 21-godišnji teniser je juče poražen od Urugvajca Pabla Kuevasa u provm kolu Rolan Garosa.Amu je i posle meča u intervjuu za Jurosport (Eurosport)...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.