Tek sledi groznica Lige šampiona: svi giganti u završnici čekaju istorijski žreb

Izvor: Blic, 21.Mar.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek sledi groznica Lige šampiona: svi giganti u završnici čekaju istorijski žreb

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona održaće se u podne u Nionu, a prvi put se u novom formatu takmičenja dogodilo da svi pobednici grupne faze dođu do ove runde takmičenja.

To su: Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Real Madrid, Barselona, Bajern Minhen, Borusija, Atletiko Madrid i Čelsi. Čak šest šampiona Evrope našlo se u završnici, a "ušati pehar" još nisu dodirnuli samo Pari Sen Žermen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Atletiko Madrid.

Junajted je opravdao renome kluba velikim preokretom protiv Olimpijakosa, Parižani su se prošetali do četvrtfinala pored Leverkuzena, Real se poigrao sa Šalkeom, a Barsa je očitala lekciju Sitiju.

Sa druge strane, Bajern je rutinski eliminisao Arsenal, Borusija je zaboravila na povrede i pehove protiv Zenita, Atletiko je nokautirao posrnuli Milan, a Čelsi je eliminisao Galatu i ljubimca "plavaca" Didijea Drogbu.

Nakon uzbudljivih mečeva osmine finala, zahvaljujući spisku klubova koji su preostali, niko se iz tabora učesnika završnice nije razmetao izjavama o priželjkivanom protivniku.

Za nadmoć Engleske bore se Junajted i Čelsi, Španije Barsa, Real i Atletiko, a Nemačku predstavljaju finalisti poslednjeg ciklusa takmičenja, Bajern i Borusija. Nema Italijana koji posustaju, a čast Francuske brani ambiciozni Pari Sen Žermen.

Dok čekamo žreb - kakve okršaje vi očekujete, reprizu finala Lige šampiona, El Klasiko, ili putovanja giganata van granica države iz kojih dolaze?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo, žreb za Ligu šampiona: Evropski velikani strepe, ljubitelji fudbala uživaju

Izvor: Blic, 21.Mar.2014

Žreb za četvrtfinale Lige šampiona održava se u podne u Nionu, a prvi put se u novom formatu takmičenja dogodilo da svi pobednici grupne faze dođu do ove runde takmičenja. Izvlačenje parova pratićemo uživo uz Blicsport...Čak šest šampiona Evrope našlo se u završnici Mančester junajted,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.