Tedić odveo Čukarički u polufinale Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 18:11

Tedić odveo Čukarički u polufinale Kupa

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas na Banovom brdu posle preokreta sa 3:2 (1:2) pobedili Radnički iz Niša.

Junak "brđana" bio je Slobodan Tedić, koji je het-trikom režirao preokret Čukaričkog.

Ekipa iz Niša dobro je otvorila meč i već u 14. minutu povela preko Nikole Čumića.

Isti igrač povećao je prednost gostiju kad je u 23. minutu još jednom zatresao mrežu Čukaričkog.

Domaćin je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << finišu prvog poluvremena uspeo da smanji na 2:1, kada je Tedić postigao prvi od svoja tri gola.

Već posle 10 minuta igre u nastavku Radnički je imao priliku za treći pogodak, ali Stefan Mihajlović nije realizovao penal.

Sve do 82. minuta Radnički je imao rezultat, onda je Tedić doneo izjednačenje, a u finišu meča i gol za pobedu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tedić: Pobeda tima, prvi het-trik pamtiću do kraja života

Izvor: RTS, 03.Jun.2020

Napadač Čukaričkog Slobodan Tedić, koji je postigao het-trik u preokretu Čukaričkog protiv Radničkog iz Niša za plasman u polufinale Kupa Srbije, rekao je za sve bio zaslužan njegov tim. Brđani su sa 3:2 pobedili goste iz Niša i postali drugi polufimalista kupa Srbije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.