Tadija upalio crveno-belu “grejalicu”: Zvezda lako dobija Cedevitu, pašće i PAO!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadija upalio crveno-belu “grejalicu”: Zvezda lako dobija Cedevitu, pašće i PAO!

“Završili smo ligaški deo Jadranske lige na prvom mestu, ali sada nas čeka novo takmičenje”, jasan je iskusni krilni košarkaš

Kako su i priželjkivali Podgoričani,  Budućnost je završila ligaški deo ABA lige na prvoj poziciji. Najbolji strelac Jadrana Tadija Dragićević za Mozzart Sport ističe da je pred njim i saigračima novo takmičenje.

„Ispunili smo plan u ligaškom delu, bili smo ubedljivo prvi, ali sad je pred nama jedan drugi sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << takmičenja, plej-of. Moramo dva puta da pobedimo jednog rivala, u našem slučaju Mega Leks. Mega igra sjajno, agresivno, osvojili su i jedan trofej. Sad mogu biti potpuno rasterećeni, a pokazali su da uvek mogu da iznenade, svakog rivala”, poručuje Tadija Dragićević

Ipak, Budućnost ima prednost domaćeg terena, ukoliko dođe do treće utakmice?

„Na papiru smo favoriti, a takve mečeve je najteže dobiti. Ponavljam izabranici trenera Dejana Milojevića su gubili i dobijali, protiv velikih, na jednu loptu. Mislim, da će Zvezda lakše izaći kao pobednik iz duela sa Cedevitom“.

Dakle, očekujete finale Budućnost-Crvena zvezda?

Još je rano govoriti o tome, ali možda je to finale i najrealnije. Mi ćemo ići korak, po korak“.

Kad smo već pomenuli vaš bivši klub, Zvezdu, šta mislite o duelu sa Panatinaikosom u okvoru Top 16 faze Evrolige?

Mislim da moj bivši klub igra sjajno, ovo je ključna utakmica za Top 8, uz verne navijače crveno-beli pobeđuju i prolaze dalje“, zaključio je Dragićević.

Prva utakmicu Budućnost protiv Mege igra u ponedeljak 14.marta od 20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.