Tadija Dragićević rešio slučaj Karmelo Entoni

Izvor: B92, 22.Jan.2019, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadija Dragićević "rešio" slučaj "Karmelo Entoni"

Hjuston Roketsi i Čikago Bulsi su na spektakularan način okončali sagu o sudbini Karmela Entonija.

Kako je saopšteno iz franšize koja je mesecima pokušavala da se reši krilnog košarkaša, to je učinjeno tako što su novac, on i prava na Džona Diblera poslati u Ilinois u zamenu za prava na nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Tadiju Dragićevića.

Džona Diblera su 2011. godine kao 51. pika druge runde drafta izabrali Portland Trejlblejzersi, da bi godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnije prava na njega dobio Hjuston, takođe kroz trejd.

Bivši kapiten Crvene zvezde se 2008. godine pojavio na “pijaci“ i kao 53. pika ga je izabrala Juta Džez, a sledeće sezone su opciju da potpišu ugovor sa njim dobili Bulsi, u trejdu za Grega Smita.

Iako će Karmelo zadužiti opremu Bulsa, postoji velika verovatnoća da nikada ne zaigra u tom timu i da bude otpušten, posle čega bi kao slobodan agent mogao da pristupi nekoj od ekipa koje imaju veće ambicije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.