Hjuston poslao Karmela u Bulse, Melo ipak najbliži Lejkersima

Izvor: RTS, 22.Jan.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hjuston poslao Karmela u Bulse, Melo ipak najbliži Lejkersima

Završena je saga oko boravka Karmela Entonija u Hjustonu, pošto ga je ekipa iz Teksasa trejdovala u Čikago. Karmelo ipak po svemu sudeći neće zaigrati za Bulse, već će sa njima raskinuti ugovor i pokušati da dogovori saradnju sa Filadelfijom ili Lejkersima.
Karmelo će samo na papiru postati na kratko igrač Čikaga, ali se tamo očigledno neće dugo zadržati.

Bulsi i Entoni će u kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << roku ili raskinuti saradnju, ili u novom trejdu poslati Karmela u neki drugi tim. 
Karmelo je na početku sezone trejdovan iz Oklahome u Atlantu, za koju nije zaigrao već je i tamo prekinuo saradnju i u dogovoru sa Krisom Polom potpiše ugovor sa Hjuston roketsima.
Entoni nije bio najbolje kako odbrambeno, tako i napadačko rešenje u Hjustonu, pa tim iz Teksasa nije računao na njega već nakon par utakmica ove sezone.
Dugo se čekao rasplet situacije sa Entonijem, koji je u Čikago trejdovan za prava, zanimljivo nekadašnjeg košarkaša Zvezde Tadije Dragićevića i za sada nepoznatu svotu novca.
Hjuston se oslobodio Karmela i tako otvorio mesto u rosteru, koje je brzo popunjeno u vidu Keneta Farida, nekadašnjeg košarkaša Denvera.
Džejms Nanali nije uspeo da produži desetodnevni ugovor sa Hjustonom iz razloga što kancelarija lige nije radila tokom jučerašnjeg dana zbog praznika (dan Martina Lutera Kinga) pa trejd Entonija u Čikago nije realizovan na vreme.
Karmelo Entoni ima 34 godina, a tokom karijere nastupao je za Denver, Njujork, Oklahomu, Atlantu i Hjuston i sada Čikago, a karijeru bi mogao da nastavi u Lejkersima ili Filadelfiji, u zavisnosti koji klub će želeti da otvori mesto u timu za njega. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći trejd u godini, ode Karmelo!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019

Karmelo Entoni više nije član Hjustona...Kao što se pominjalo i prethodnih dana, Hjuston razmišlja o dovođenju novog centra ili krilnog centra kako bi popunio rupu koja je trenutno upražnjena zbog povrede Kapele...Upravo zbog toga morao je da se reši makar jednog igrača kako bi dobio mesto u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.