Tadićeva simultanka u Zvoleu! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadićeva simultanka u Zvoleu! (video)

Ajaks ubedljiv, srpski reprezentativac opet zablistao.

Fudbaleri Ajaksa su slavili u 15. kolu holandske Eredivizije protiv Zvolea rezultatom 1:4 (1:2).

Poveli su gosti iz Amsterdama u 22. minutu, strelac je bio Huntelar, a asistent Dušan Tadić. Srpski fudbaler je pokušao da primiri loptu u kaznenom prostoru rivala nakon centaršuta sa desne strane, ali nije uspeo da je zadrži u svom posedu, već je na nju naleteo Huntelar, kojem nije bilo teško da donese prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kopljanicima".

Samo 10 minuta kasnije, fantastičan pogodak talentovanog Frenkija De Jonga, izlomio je mladi vezista nekoliko fudbalera Zvolea pre nego što je opalio po lopti sa ivice kaznenog prostora i efektno je smestio iza leđa golmana domaće ekipe.

Do odlaska na odmor Zvole ipak uspeva da dođe do gola, nakon pokušaja glavom Fleminga posle kornera, lopta se od prečke odbija do Šenea, koji je bio na gol liniji, a onda se od Danca odbija u mrežu Ajaksa za 2:1.

Iskupio se Šene za ovaj kiks u 69. minutu, Tadić je lukavo iz kornera prebacio loptu na drugu stativu, gde se ušunjao Lase Šene, koji uspeva da uputi udarac nakon jednog akrobatskog poteza i matira golmana domaće ekipe za 3:1.

Blistavu partiju Dušan Tadić kruniše golom u 89. minutu, dokopao se lopte nakon loše intervencije odbrane Zvolea i lukavo prebacio golmana domaće ekipe za konačnih 4:1.

Tako je srpski reprezentativac došao do učinka od osam golova i šest asistencija u Erediviziji ove sezone, dok je Ajaks na drugom mestu na tabeli nakon 15. vezanog trijumfa u svim takmičenjima, sa dva boda manje od vodećeg PSV-a.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.