TUMBO, ŠTA SAD? - NIŠTA POSEBNO, RADUJMO SE! Selektor odgovorio ŠMEKERSKI! Otkrio jedini način DA SE PROĐE ŠKOTSKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 15:49

"TUMBO, ŠTA SAD? - NIŠTA POSEBNO, RADUJMO SE!" Selektor odgovorio ŠMEKERSKI! Otkrio jedini način DA SE PROĐE ŠKOTSKA

Moramo da ostanemo na zemlji.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković kaže da primećuje euforiju nakon trijumfa nad Norveškom.

Naša selekcija je savladala Skandinavce sa 2:1 posle produžetaka i za plasman na Evropsko prvenstvo će igrati sa Škotskom u Beogradu 12. novembra. Novinara "Blica" je zanimalo "šta sad, posle prespavanih noći?"

"Ništa posebno. Radujmo se. Drago mi je da su momci pokazali karakter. Ispoštovali su sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovore. Što je najvažnije, ispoštovali su sebe. Nije neke preterane vere bilo u njih, ali pokazali su da su najjači kada je najteže. Ja sam već počeo da pripremam teren za meč sa Škotskom. Ne želim euforiju, uradili smo tek pola posla. Ostao je još jedan stepenik. Onaj najvažniji", rekao je Tumbaković.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska.

O plasmanu na EURO 2021…

"Vidim da već vlada euforija. Apelujem da se svi spustimo na zemlju. Igramo protiv Škotske, borbene ekipe. Moramo da zbijemo redove i na dostojanstven način sačekamo utakmicu 12. novembra u Beogradu. Ukoliko neko misli da su Škotlanđani slučajno došli do finala baraža Lige nacija, verujte, vara se. Smatram da su stvari u našim rukama, ali moramo da budemo pametni i oprezni. Samo tako ćemo, verujem, doći do željenog cilja", dodao je selektor Srbije.

Srbija će pre finala baraža sa Škotskom igrati sa Mađarskom u Ligi nacija (nedelja, 20.45).

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.