TUČA U KRISTAL PALASU: Sevali udarci kao u boksu, Milivojević završio na zemjli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:50

TUČA U KRISTAL PALASU: Sevali udarci kao u boksu, Milivojević završio na zemjli (FOTO)

Saigrači razdvojili sukobljene strane.

Reprezentativac Srbije i kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević fizički se sukobio sa saigračem Mičijem Batšuaijem, prenose mediji u Engleskoj. Prema njihovim navodima, dvojac se sukobio na treningu pred meč protiv Arsenala, a da ne bi došlo do većeg incidenta, sprečili su ih saigrači koji su iz razdvojili.

Kao razlog sukoba navodi se Milivojevićevo nezadovoljstvo Batušaijevim pristupom tokom jedne vežbe na treningu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Treneri su od igrača tražili da jačim pasovima testiraju prijem saigrača. Batšuaji je suviše neozbiljno pristupio toj vežbi, a iznervirani Milivojević je zbog toga ka Belgijancu uputio jednu jaču loptu.

Crystal Palace Luka Milivojevic and Michy Batshuayi had to be SEPARATED by team-mates in a furious training ground bust-up

Both players exchanged blows and Milivojevic ended up on the floor, where the scuffling continued before the pair were separated by their colleagues. pic.twitter.com/CSm8nvDTDF

— Lilian Chan (@bestgug) January 15, 2021

Srbin i Belgijanac su se sukobili i razmenili nekoliko udaraca, a Milivojević je završio i na zemlji. Međutim, saigrači su ih brzo razdvojili, a oni su nastavili verbalni sukob.

Biće ovo jedno od najuzbuljivijih prvenstava Portugala u poslednje vreme. Sporting je prvi, a drugo mesto dele Porto i Benfika, koji igraju večeras (22.00), a oba tima nalaze se u odličnoj formi. Porto ima više uspeha u derbijima u poslednje vreme, pa je kvota na keca 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto – Benfika.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.