Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2021, 16:20

TSC planira prelazni rok: Traže se štoper i zadnji vezni, nekoliko zainteresovanih klubova za Lukića

Ambiciozni planovi u Bačkoj Topoli

TSC iz Bačke Topole nije uspeo da ponovi rezultat iz prošle sezone, kada je u istorijskom učešću u Superligi obezbedila plasman Ligu Evrope, ali je pokazala zavidan kvalitet, uprkos svim poteškoćama u ovoj sezoni.

Tragična smrt bivšeg trenera Zoltana Saba teško je pala svima u klubu. Potom se težak zadatak da ponovi dobre rezultate dobio Mladen Krstajić, u čije trenerske kvalitete veruju u Bačkoj Topoli. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tokom proleća ekipa je uspela dodatno da podigne formu, što je potvrđeno dobrim plasmanom na tabeli.

"Potpisali smo igrače tokom zimskog prelaznog roka, ali mislim da će se rad Mladena Krstajića i njegovog stručnog štaba tek pokazati", rekao je izvršni direktor kluba Šabolc Palađi za Nemzeti sport.

U TSC-u su uvideli nedostatke koje ima ekipa, pa će se tokom letnjeg prelaznog roka aktivno raditi na njihovom otklanjanju. Takođe, postoje ponude i za neke istaknute prvotimce.

"Svako ko je pratio naše mečeve mogao je da vidi da su napad i vezni red bili najjači deo tima, a da odbrana nije bila na očekivanom nivou u svakoj utakmici, tako da već tražimo štopera i defanzivnog veznog. Međutim, postoji nekoliko zainteresovanih klubova za našeg igrača Nenada Lukića. Kao pozitivne primere želim da navedem Juga Stanojeva i Mihajla Banjca, koji su se borili za svoje mesto u startnoj postavi", dodao je Palađi.

I Banjac i Stanojev sledeće sezone neće moći da se koriste kao "bonus igrači", ali su već isprobani Petar Ratkov i Nemanja Krsmanović. U Bačkoj Topoli veruju da će od sledeće sezone moći da koriste svoj stadion.

"Želimo da stadion u Topoli poče da funkcioniše, ali pošto prvenstvo počinje početkom jula još se nećemo oprostiti od terena u Senti. Nadam se da ćemo se što pre primiti protivnike u Topoli i da će atmosfera tog stadiona i okruženja stimulisati ekipu da postigne još bolje rezultate", dodao je Palađi.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.