TSC GOSTUJE MLADOSTI U LUČANIMA: ‘Naš cilj je da prvenstvo završimo na što boljoj poziciji’

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2021, 15:50

TSC GOSTUJE MLADOSTI U LUČANIMA: ‘Naš cilj je da prvenstvo završimo na što boljoj poziciji’

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, 24. aprila od 15.00 sati, gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u 33. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč i da imaju snagu i motiv da pruže dobru igru, pobede i učvrste poziciju u gornjem delu tabele.
The post TSC GOSTUJE MLADOSTI U LUČANIMA: ‘Naš cilj je da prvenstvo završimo na što boljoj poziciji’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rukometaši Dubočice gostuju u Kostolcu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 11:04

Nakon prošlonedeljnog remija u komšijskom derbiju sa ekipom Železničara, rukometaše Dubočice očekuje neugodno gostovanje u 9. kolu plej-ofa Arkus lige, pošto će na megdan ekipi Rudara. Utakmica u Kostolcu igra se u subotu, 24. aprila od 19 sati...Imali su rukometaši Dubočice šut za pobedu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.