TSC pred Mladost: Naš cilj što bolja pozicija na tabeli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 15:20

TSC pred Mladost: Naš cilj što bolja pozicija na tabeli

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu od 15 sati, gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u 33. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč i da imaju snagu i motiv da pruže dobru igru, pobede i učvrste poziciju u gornjem delu tabele.

Pomoćni trener Stefan Janković je istakao da ga raduje što je TSC u poslednje dve utakmice ostvario dobre rezultate - što su na Banovom brdu protiv Čukaričkog ostali neporaženi, kao i što su na domaćem terenu ubedljivo pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekipu Voždovca.

"Ekipa je imala mirnu nedelju i priliku da se u dobrom raspoloženju pripremi za utakmicu u subotu. Idemo u Lučane u goste ekipi Mladosti, koja je ostvarila četiri uzastopne pobede, a u poslednjih sedam utakmica poraženi su samo od Crvene zvezde, što govori dovoljno o njima i njihovoj dobroj formi", kazao je Janković.

On je podsetio da je TSC u prethodnom periodu beležio odlične rezultate protiv Mladosti, ali je napomenuo da ekipu iz Bačke Topole trenutno muče neki kadrovski problemi, odnosno da će morati da igraju bez svojih standardnih štopera, zbog povreda.

"Još neki naši igrači imaju povrede i neizvesno je u kakvom će stanju biti do utakmice. Određeni problemi postoje, ali sigurno je da će igrači koji budu izašli na teren pružiti dobru partiju i da mi idemo na pobedu. Naš cilj je da prvenstvo završimo što bolje plasirani. U ovom trenutku je najrealnije da to bude peto mesto i do kraja prvenstva ćemo se boriti za to", kazao je Janković.

Vezni igrač Janko Tumbasević je podsetio da ekipa TSC-a ima pozitivan skor protiv tima iz Lučana, ali i na to da protivnici trenutno igraju mnogo bolji fudbal nego ranije.

"Očekuje nas drugačija i teža utakmica od prethodnih sa istim protivnikom, pogotovu što oni sigurno žele da pobegnu iz opasne zone i da opstanu u ligi, tako da je pred nama bez sumnje neizvesna utakmica", naglasio je Tumbasević.

Štoper Nebojša Skopljak je rekao da očekuje dobru utakmicu,jer je ekipa Mladosti u dobroj formi, pritom je iskusna i uigrana ekipa i sigurno neće biti nimalo lak rival.

"Što se TSC-a tiče, zaista mislim da igramo dobro, iz meča u meč sve bolje i bolje,i da na svakoj utakmici stvaramo veliki broj šansi. Imamo veliko samopouzdanje koje smo i pokazali u poslednjoj utakmici sa četiri postignuta gola. Nadam se da ćemo se iz Lučana vratiti neporaženi, sa dobrim rezultatom po nas", kazao je Skopljak.

FK TSC je posle 32 odigrana kola 5. na tabeli sa 49 osvojenih bodova iz 14 pobeda, 7 remija i 11 izgubljenih mečeva. Ekipa Mladosti je trenutno 8. na tabeli sa 45 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TSC GOSTUJE MLADOSTI U LUČANIMA: ‘Naš cilj je da prvenstvo završimo na što boljoj poziciji’

Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2021

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, 24. aprila od 15.00 sati, gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u 33. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč i da imaju snagu i motiv da pruže dobru igru, pobede i učvrste poziciju u gornjem delu tabele.. The post TSC GOSTUJE MLADOSTI U...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.