TRUD SE ISPLATIO: Zvezda ga je slala na pozajmicu, a sad u novom klubu dobio NEVEROVATNO priznanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUD SE ISPLATIO: Zvezda ga je slala na pozajmicu, a sad u novom klubu dobio NEVEROVATNO priznanje (FOTO)

Nije mogao ni da sanja.

Mladi fudbaler Vanja Vučićević (20) nije se snašao u Crvenoj zvezdi. Proveo je dve sezone i na teren izašao isto toliko puta ali se svojim igrama nije dopao treneru Miodragu Božoviću pa je 2017. (kad je Vladan Milojević stigao u klub) poslat na pozajmicu u Borac iz Čačka u kojem se takođe nije uklopio, pa je otišao nešto severnije i postao član Spartaka iz Subotice.

KOJA BOJA MU BOLJE STOJI? Zvezdin mezimac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sprema za reprezentativni meč (FOTO)

IMPRESIVAN NIZ: Zvezdina godina za pamćenje (FOTO)

Mnogi su mislili da je najbolje za njega da karijeru nastavi u inostranstvu, pa je tako krajem avgusta postao igrač Krila Sovjetov iz Rusije. Da mu prija tamošnji stil igre i da se navikao govori i podatak koji je i sam podelio na Instagramu.

Proglašen je za najboljeg igrača septembra meseca u ruskoj ligi.

- Spasiba – kratko je napisao Vučićević.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.