TROJKA NEZADOVOLJNA U REALU: Okrenuli se protiv Anćelotija

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 22:46

TROJKA NEZADOVOLJNA U REALU: Okrenuli se protiv Anćelotija

Napustiće klub u zimskom prelaznom roku.

Španski mediji prenose da se u Realu iz Madrida pojavilo ozibljno nezadovoljstvo u svlačionici prema trener Karlu Anćelotiju, a u pitanju su tri igrača kojima smeta tretman koji imaju u klubu.

Radi se o Marselu, Isku i Marku Asensiju, igračima koje Anćeloti ne vidi u svojim planovima zbog čega su oni vrlo nezadovoljni i okrenuli su se protiv Italijana.

Posebno je nezadovoljan Asensio koji je tokom leta ima ponude, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nije napustio klub i ispostavilo se da je napravio grešku. Asensio je od početka sezone odigrao samo 68 minuta, Marselo samo dva jer je spao na trečeg levog beka pored Mendija i Alabr, dok Isko nijednom nije kročio na teren. Zbog toga će sva trojica pokušati da napuste klub u zimskom prelaznom roku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.