TRINKIJERI PRED KRKU PORUČIO: Igraju kao da je finale, ali imamo ODGOVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI PRED KRKU PORUČIO: Igraju kao da je finale, ali imamo ODGOVOR!

Nastavak lige.

Nakon dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u regionalnoj, ABA ligi. U petak ujutru, ekspedicija Partizana NIS je krenula put Novog Mesta, gde će u subotu, 29. februara igrati protiv domaće Krke. Utakmica u dvorani „Leon Štukelj“, počinje u 18 časova.

Pred polazak na put, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio:

Crno-beli na putu za Novo Mesto https://t.co/aabtQGMNIb#KKPartizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #ABALiga pic.twitter.com/ymFbdMcnle

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) February 28, 2020

– Vraćamo se u takmičarski ritam nakon pauze zbog FIBA prozora. Ta prva utakmica je uvek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu. Ekipa Krke do kraja sezone igra tri mini finala i sigurno će dati sve od sebe za još jednu veliku pobedu. Sa druge strane, naše je da se pripremimo i prikažemo dobru, čvrstu i pametnu igru. I nama su sve utakmice do kraja jednako važne kao i njima - istakao je Trinkijeri.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANZULOVIĆ: Hrabro protiv Partizana, nemamo šta da izgubimo

Izvor: Kurir, 28.Feb.2020

Trener košarkaša Krke Vladimir Anzulović najavio je da će njegov tim igrati hrabro protiv Partizana u 20. kolu ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Trinkijeri pred Krku: Pobedili su Budućnost, Zvezdu...

Izvor: RTS, 28.Feb.2020

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri smatra da će susret sa Krkom u 20. kolu ABA lige biti nezgodan, jer dolazi posle dvonedeljne pauze. Utakmica između košarkaša Krke i Partizana igra se u dvorani "Leon Štukelj" u subotu od 18 sati. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.