TRINKIJERI NIKAD KRAĆI NAKON PORAZA: Italijan odgovorio sa DVE REČENICE i otišao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 23:49

TRINKIJERI NIKAD KRAĆI NAKON PORAZA: Italijan odgovorio sa DVE REČENICE i otišao!

Razočaran nekadašnji trener crno-belih.

Beogradski Partizan je večeras u Minhenu, u okviru 24. kola Evrolige savladao ekipu Bajerna, rezultatom 71:82 i tako načinio veliki korak ka plej-ofu elitnog takmičenja.

Nakon meča izjavu za medije dao je Andrea Trinkijeri, koji je bio vidno razočaran porazom. Nekadašnji stručnjak crno-belih je uspeo da izgovi samo nekoliko reči.

- Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizanu. Zaslužio je da pobedi - kratak je bio Trinkijeri.

Sa 13 pobeda i 11 poraza, ekipa  Željka Obradovića se zakucala za sedmo mesto i imaju isti broj pobeda kao šestoplasirana Baskonija. Beže jednu pobedu Valensiji, Žalgirisu i Makabiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea Trinkijeri: Partizan u najboljoj formi u čitavoj Evroligi

Izvor: Danas, 10.Feb.2023, 00:25

Trener Bajerna, Andrea Trinkijeri, odao priznanje košarkašima Partizana na sedmoj vezanoj pobedi u svim takmičenjima (71:82).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.