Izvor: RTS, 09.Feb.2023, 12:53

Partizan u naletu forme u Minhenu igra protiv Bajerna

Košarkaši Partizana u okviru 24. kola Evrolige na gostovanju igraju protiv Bajerna iz Minhena od 20.30, tok meča iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.
Crno-beli su u dobroj formi u poslednjih nekoliko kola. Trenutno imaju 12 pobeda i 11 poraza i bore se za osmu poziciju koja vodi u plej-of. 

"Utisak koji je ostao iz prve utakmice da je to jedna jako agresivna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipa i tim koji se ne predaje nikada. Imali smo u jednom trenutku i 15 razlike, ali smo ušli u neizvesnu završnicu. Takva je bila i utakmica Bajerna pre nekoliko dana u Barseloni. Gubili su, ali su na kraju imali posed za pobedu. Jasno je da moramo da budemo oprezni", rekao je Obradović.  
U prvom delu sezone Partizan je u Beogradu bio bolji od ekipe koju vodi Andrea Trinkijeri 83:77.
Trener Željko Obradović u Minhenu neće moći da računa na bolesnog Janisa Papapetrua.  
Utakmica između Bajerna i Partizana igra se u Minhenu od 20.30, a njen tok iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.    
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROBARI OKUPIRALI MINHEN: Glasniji od Bavaraca! Partizan kao da igra kod kuće protiv Bajerna (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023

Snažna podrška crno-belima u "Audi Domu"....Košarkaši Partizana igraju veoma važnu utakmicu 24. kola Evrolige u Minhenu protiv Bajerna, a sudeći prema podršci sa tribina, deluje kao da igraju kod kuće zbog prisustva neverovatnog broja Grobara u "Audi Domu"...Opšti je utisak da je navijača Partizana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Danilo Anđušić posle meča u Minhenu: Hvala navijačima, kao da smo igrali u svojoj dvorani

Izvor: Danas, 10.Feb.2023, 00:20

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je posle utakmice 24. kola Evrolige u kojoj je Partizan pobedio Bajern u Minhenu (82:71), da su crno-beli do trijumfa stigli zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.