TRESE SE RIM: Napadač Čelsija stiže u Romu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 07:40

TRESE SE RIM: Napadač Čelsija stiže u Romu (FOTO)

Potpisan predugovor.

Španski fudbaler Pedro Rodriges nastaviće karijeru u Romi, sa kojom je potpisao predugovor, preneli su danas italijanski mediji. Pedro će u Romu doći kao slobodan igrač iz Čelsija, sa kojim mu ističe ugovor 30. juna.

Čelsi je hteo da produži ugovor sa njim do 25. jula, ali je Pedro to odbio jer bi mu eventualna povreda ugrozila dogovor sa Romom.

ROMA: PEDRO SEMPRE PIU' VICINO #PEDRO,#ROMA https://t.co/ZCEIsPNn4v
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Tutto Calciomercato 24 (@TuttoCalciomer1) June 17, 2020

Italijanski klub mu je ponudio dvogodišnji ugovor uz opciju da se produži na još jednu.

Za njega su zainteresovani bili japanski Visel Kobe, za koji igra Pedrov bivši saigrač iz Barselone Andres Inijesta, kao i Betis i Inter Majami.

Pedro je prošao omladinsku školu Barselone, za čiji je prvi tim nastupao sedam sezona. 2015. je otišao u Čelsi gde je proveo pet godina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.