Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER NEPTUNASA: Zvezda uz Delije može da pobedi i NBA tim!

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju meč sedmog kola Evrolige protiv Neptunasa u Kombank areni, a trener litvanskog tima Kazis Maksvitis je istakao da je crveno-bele teško dobiti na njihovom terenu.

Crvena zvezda je odličan tim sa fantastičnim navijačima. Sa takvom podrškom mogu da pobede svakog, pa čak i NBA tim. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Biće teško, ali mi moramo da igramo našu igru. Već smo ih pobedili i to može da nam da samopouzadnje, ali će oni tražiti način da se revanširaju. Znam kako igraju i od koga preti najveća opasnost. Kad to kažem mislim na Vilijamsa i Bobana Marijanovića – istakao je Maksvitis.
Ipak, Delije su danas izdale saopštenje u kome se navodi da navijačka grupa crveno-belih neće navijati na utakmici sa Neptunasom zbog žalosti prema tragično nastradalom Marku Ivkoviću. Da li će to pomoći Litvancima da se iz Beograda vrate neporaženi?
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neptunas: Odbranom do pobede u BG

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 13:14

Trener Neptunasa Kazis Maskvitis kaže da njegov tim mora da odigra odlično u odbrani ako želi da savlada Crvenu zvezdu u Kombank areni...“Zvezda ima dvojicu igrača koji su među najboljima ove sezone u Evroligi – Marjanovića i Vilijamsa, koji je imao 17 asisistencija u prošlom kolu. Želim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.