Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 23:07

TREĆA SMENA: Prštaće u Južnoj Americi – Libertadores, Sudamerikana, Paulista, Bogdan u Indijanapolisu, derbi Los Anđelesa

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

OLVEJZ REDI – DEPORTOV TAHIRA, 23.55

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bolivijski klubovi su neugodni kada igraju kod kuće. Šampion ove zemlje podno Anda Olvejz Redi u La Pazu na nadmorskom visini od 3.598 metara dočekuje veneculensku Deportivo Tačiru i ima ulogu velikog favorita. U La Pazu je pao brazilski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Internasional, lider Grupe B. Gosti imaju tri boda posle dva kola.

GREMIO – ARAGVA, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gremio je u predhodnom kolu osvojili važna tri boda na gostovanju u Buenos Ajresu, gde su sa 2:1 savladao Lanus, tim sa kojim su 2017. godine odigrao finale najeminentnijeg klupskog takmičenja na Zelenom kontinentu i gde je takođe bio uspešniji od Argentinaca. Ekipa koju trenira Tijago Nunez, trenutno zauzima prvo mesto u Grupi H sa šest osvojenih bodova, a pored Lanusa, identičnim rezultatom savladali su i kolumbijski Ekidad na samom početku ove faze takmičenja. Prema najavama iskusnog brazilskog stručnjaka, njegov tim će na Gremio Areni u Porto Alegreu nastupiti u najjačem sastavu. Napad Brazilaca, kao najistureniji igrač, predvodiće Dijego Suoza, a u liniji iza njega, u ulozi ofanzivnih veznih trebalo bi da se nađu Aldemir Fereira, kao i mladi tandem Leandro Pereira (20) i Žan Pjer Kasagrande (22), dok će na desnom begu biti dobro poznat lik Marsija Rafaela, poznatijeg kao Rafinja, koji je svoje najbolje trenutke u karijeri proveo braneći boje minhenskog Bajerna.

SANTA FE – RIVER PLEJT, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zbog pandemije virusa korona, utakmica kolumbijskog i argentinskog tima se ne igra u Bogoti nego na neutralnom terenu u Asunsionu. Trener tima iz Buenos Ajresa Marselo Galjardo zbog virusa korona ne može da računa na Džonatana Majdanu i Matijasa Suareza. Pored njih dvojice, trofejni stručnjak je odlučio da odmori Enca Pereza, Rafaela Santosa Borea, Nikolasa De la Kruza i Fabricija Angilerija. Najvše se očekuje od Federika Girotija i Agustina Palavesina. Ova dva tima su odigrali dvomeč grupne faze Kopa Libertadoresa pre tri godine. River je pobedio u Bogoti sa 1:0, dok na Monumentalu nije blo golova.

JUNIOR – FLUMINENSE, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

I Junior ne može da igra na svom stadionu nego u ekvadorskom Gvajakilu. Tim iz Rio de Žaneira je blizu finala šampionata Karioka posle remija u gostima protiv Portugeze (1:1). Fred i drugovi imaju četiri boda iz dva kola Libertadores. Najveća opasnost po brazilski klub preti od Migela Borhe, nekadašnjeg napadača Palmeirasa. Za Ajkule iz Barankilje neće igrati iskusni napadač Teo Gutijerez zbog povrede. Van stroja je i Mera i suspendovani Dita. Trener Flua Rožer Maćado ne može da računa na Hadsona koga muči koleno, Egidio je suspendovan, dok je Džon Kenedi oboleo od virusa korona. U napadu mesto je rezervisano za vremešnog 36-godišnjeg napadača Freda.

PALMEIRAS – SANTOS, 02.00

(Fudbal, Brazil - šampionat Paulista)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Grupna faza šampionata Pauliste polako se privodi kraju. U toku je pretposlednje, 11. kolo, a snage će da odmere brazilski velikani Palmeiras i Santos, u popularnom Derbiju nostalgije. Zanimljivo je to što su oba kluba trenutno veoma blizu eliminacije. Samo pobede odgovaraju ovim timovima. U ovom momentu su i Palmeiras i Santos treći u svojim grupama, sa popriličnim zaostatkom u finišu takmičenja. Palmeirasu su potrebni bodovi da bi stigli Novorizontino, koji im beži tri poena, dok Guarani ima četiri boda više od Santosa, uz odigranu utakmicu više. Sasvim sigurno će trener Palmeirasa Abel Fereira da odmori veliki broj prvotimaca. Jednostavno, mnogo je umornih igrača posle putovanja iz Buenos Ajresa, a veliki broj njih je otvorio bolovanje još ranije. Gosti su bez Alisona, Sandrija, Žobsona, Ranijela i Karlosa Sančeza, a neizvesno je da li će da nastupe Kevin Maltus, Markos Leonardo i Para.

PENJAROL – RIVER PLEJT (ASUNSION), 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Penjarol predvođen trenerom Hoseom Maurisijom Larijerom u ovaj susret ulazi sa dve ostvarene pobede i kao prvoplasiran tim u grupi sa šest osvojenih bodova. U prvom kolu, takođe na svom terenu, savladan je peraunski Sport Uankajo sa ubedljivih 5:1, dok su u prethodnom kolu pokupili čitav plen na gostovanju u Sao Paulu protiv Korintijansa, rezultat na tom meču bio je 2:0 u korist Karbonerosa. S druge strene River Plejt iliti Kelito, kako glasi naziv po kojem je poznat ovaj paragvajski klub, doputovao je u prestonicu Urugvaja, sa druge pozicije u grupi i četiri osvojena boda. Pored iznenađujućeg remija od 2:2 u Asunsionu sa brazilskim velikanom, sastav koji predvodi Selso Ajala uspeo je da dođe i do prvog trijumfa na izuzetno teškom gostovanju u Limi protiv Sport Uankaja sa 2:1. U domaćem prvenstvu River Plejt zauzima poslednje mesto.

INDIJANA PEJSERS – ATLANTA HOKS, 02.00

(Košarka, NBA liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Atlanta za koju igra srpski as Bogdan Bogdanović je u odličnoj formi u finišu ligaškog dela NBA lige. Hoksi imaju tri vezana pobede i bore se izbegnu prvu nokaut fazu plej-ofa u najjačem košarkaškom šampionatau na svetu. Indijana je tek deveta na Istoku, sa samo jednom pobedom u poslednjih pet utakmica.

LOS ANĐELES KLIPERS – LOS ANĐELES LEJKERS, 04.00

(Košarka, NBA liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Klipersi su jedna od četiri ekipe u Zapadnoj konferenciji NBA lige koja je izborila plasman u plej-of. Šampion se bori da bude među prvih šest i izbegne prvu nokaut rundu doigravanja. Klipersi su ove sezone oba puta pobedili gradske rivale sa kojima dele i dvoranu Stejpls centar.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AZIJA: Bivši napadači Partizana u centru pažnje u Kuvajtu i Saudijskoj Arabiji, Damjanović overava prvo mesto u Hongkongu

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 09:13

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..KIČI – HK RENŽERS – 14.00..(Fudbal, Hongkong 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Ligaški deo šampionata Hongkonga je praktično rešen, iako su preostala još dva kola do kraja. Barem po pitanju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.