Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 23:03

TREĆA SMENA: Jokić protiv Gobera, jako važan meč za Lejkerse, bubamara se kotrlja u Južnoj i Severnoj Americi

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

MONAGAS - METROPOLITANOS, 01.15

(Fudbal, Venecuela 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fudbaleri Monagasa su jako dobro otvorili sezonu, posle dva vezana trijumfa u minulom kolu su remizirali kod kuće sa ekipom Lala. Prvi su na tabeli Orijental Grupe sa bodom više od Karakasa. Metropolitanos je sa druge strane u lošoj formi, ali se nazire >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svetlo na kraju mračnog tunela. Posle četiri vezana poraza, slavio je u trećem kolu Kopa Sudamerikane protiv Aukasa (3:2) i tako najavio bolje dane za klub, koji bez bodova sedi na dnu pomenute grupe. Minuli susret ovih ekipa okončan je remijem, a Metropoliltanos je uspešniji u poslednje vreme, kako je pretrpeo samo jedan poraz na poslednjih sedam duela sa Monagasom (četiri pobede).

O HIGINS - UNION ESPANJOLA, 02.00

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sudar timova sa različitih krajeva tabele. Fudbaleri O Higinsa su sjajno otvorili sezonu, posle šest kola ne znaju za poraz (po tri pobede i remija). Espanjola je sa druge strane tik iznad opasne zone, ima pet bodova i samo jedan trijumf dosad, isti saldo ima i trenutno ugroženi Kuriko Unido. Interesantno je da je slavila u prvom kolu, a onda vezala tri poraza, pa dva remija sa La Serenom i Audaks Italijanom. U prethodna četiri duela ovih timova gosti su slavili (po dva puta obe ekipe), čini se da je vreme da se ta tradicija prekine.

MAKARA - DEPORTIVO KUENKA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne mogu ni jedni ni drugi da se pohvale posebno dobrim rezultatima u poslednje vreme. Šestoplasirana Makara je u poslednjih pet rundi upisala dva trijumfa, uz isto toliko poraza i jedan remi. Deportivo ima tri boda manje (12) i deseti je, a ima i slabiji učinak od predstojećeg rivala u prethodnih pet rundi (pet od mogućih 15 bodova) i vezao je tri meča bez trijumfa. Ipak, krajem minule godine je slavio na svom stadionu protiv Makare, koja je pre toga takođe bila bolja kod kuće. Često ova dva sastava remiziraju, pa su njihovi dueli završavani bez pobednika u pet navrata u poslednjih 10 susreta.

TOLIMA - EMELEK, 02.00

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poslednji voz za Tolimu, ali i velika šansa za Emelek da stekne lepu prednost u borbi za prvo mesto u Grupi G (samo prvi ide dalje). Kolumbijski sastav se podigao posle serije očajnih rezultata. Dobio je prvi meč u okviru plej-ofa državnog prvenstva protiv Deportivo Kalija ubedljivo (3:0), a potom krajem aprila remizirao sa Taljeresom u Sudamerikani. Emelek je ipak u daleko boljoj formi. Sastav iz Ekvadora je nanizao pet pobeda u svim takmičenjima, bio bolji i od Bragantina i Taljeresa u grupi i pobedom nad Tolimom bi stekao pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Interesantno je da će ovo biti prvi duel Tolime i Emeleka u istoriji.

SOLT LEJK - SAN HOSE, 03.30

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Malo ko je očekivao da će ekipa iz Solt Lejk Sitija uspeti da se podigne i posle 21. mesta u minuloj sezoni, tekuću startuje sa dva trijumfa. Ipak, predvođena reprezentativcem Sjedinjenih Američkih Država Rubijom Rubinom (dva gola i dve asistencije) na maksimalnom je učinku i mogala bi trijumfom nad San Hoseom da se domogne i prve pozicije na Zapadu. Ertkvejksi su počeli porazom od Hjustona, ali su odigrali još dva meča u kojima su ubedljivo slavili. Dobili su kod kuće Dalas i Di Si Junajted sa ukupnih 7:1. Talentovani Kejd Kauel je eksplodirao, 17-godišnji fudbaler već ima dva gola i tri asistencije uz svoje ime. Tradicija je ipak na strani San Hosea, koji je slavio u minula dva duela ovih ekipa, u julu prošle godine prilično ubedljivo (5:2). Na poslednjih 10 okršaja ovih sastava Ertkvejksi imaju pet pobeda, Real Solt Lejk samo dve (tri remija).

ČIKAGO - BOSTON, 01.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vratio se Zek Lavin i Čikago je ponovo tim protiv kojeg ne želite da igrate. Bulsi imaju kvalitetan sastav, odlično izbalansiran, dobrog trenera i žele u plej-of. Jedina šansa im je da se domognu plej-ina, ali vremena je sve manje. Moraju da pobede Boston ako žele da nastave da se nadaju, ali i Seltiksi imaju imperativ pobede. Posle tri pobede na minula četiri meča su šesti, ali imaju isti skor kao Majami, pa će do kraja sa Hitom morati da se bore za direktan plasman u doigravanje. Bredu Stivensu bi mogli da nedostaju Džejlen Braun i Tristan Tompson večeras, što bi Bulsi mogli da iskoriste.

JUTA - DENVER, 03.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Rudi Gober važi za jednog od najboljih defanzivaca u NBA, ali kada Jokiću izađe na crtu po pravilu se ne provede najbolje. Oba tima su obezbedila karte za plej-of, ostaje da se vidi sa kojih pozicija će u doigravanje. Džezeri su prvi, imaju četiri pobede više od večerašnjeg rivala na šest utakmica do kraja. Oba sastava su u odličnoj formi (četiri pobede na poslednjih pet utakmica) iako im nedostaju neki od najvažnijih igrača. Kvin Snajder već neko vreme ne može da računa na Donovana Mičela i Majka Konlija, dok sa druge strane Majk Meloun na raspolaganju nema Džamala Marija, Vila Bartona, Monte Morisa, a sada i Pi Džej Dozira. Dva puta su se Juta i Nagetsi sastajali ove sezone, najpre su Džezeri slavili u Koloradu, a potom je Denver odbranio Pepsi centar uz 47 poena Nikole Jokića.

PORTLAND - LA LEJKERS, 04.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Jako bitan meč za Lejkerse. Aktuelni šampion je pao na šesto mesto na tabeli i ima isti skor kao sedmoplasirani Portland. Pobednik večerašnjeg duela napravio bi veliki korak ka direktnom plasmanu u doigranje. Jezeraši će ponovo biti bez Lebrona Džejmsa, ali se Entoni Dejvis očekuje u timu, iako je napustio teren tokom teškog poraza od Klipersa zbog grčeva u leđima. Denis Šruder je takođe van stroja. U Portlandu je pod znakom pitanja nastup Normala Pauela. Trejl Blejzersi su u mnogo boljoj formi, dobili su pet od poslednjih šest utakmica, Lejkersi su poraženi na četiri od poslednjih pet. Dva puta su se ove sezone sastajali, najpre je Portland slavio u Stejpls centru, a potom su puleni Frenka Vogela bili bolji kod kuće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.