Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 23:09

TREĆA SMENA: Poslednje kolo u Argentini, plej-of u Meksiku, Dončić teroriše Klivlend

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

NJUELS OLD BOJS – SARMIJENTO, 02.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošlo je pet godina od poslednjeg sudara Njuels Old Bojsa i Sarmijenta i sigurno se nisu nadali da će sledeći put kada budu delili megdan nto biti derbi začelja. U užasnom svetlu su se prikazali u drugom izdanju Liga kupa Argentine. Njuels >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je fenjeraš u Grupi A sa bodom zaostatka za Samijentom. Za njih se liga završava posle direktnog duela, plej-of je odavno pobegao.

SPORTING KANZAS SITI – OSTIN, 01.30

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Otvorio je Sporting Kanzas Siti prvenstvo trijumfom, ali su kola krenula nizbrdo od tog trenutka. U silaznoj je putanji Kanzas, dok je sa Ostinom siatuacija dijametralno suprotna. Na startu MLS-a Ostin je položio oružje pred Los Anđelesom, da bi u naredne dve runde sakupio maksimalnih šest bodova. Roradio je napad Ostina, raspucao se Seselio Domingez Ruiz i biće najveća opasnost po poroznu odbranu Kanzasa.

LEON – TOLUKA, 02.00

(Fudbal, Meksiko – Ligilja)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Leon, šampion Aperture, će na Nou Kampu, u sklopu rekvalifikacionog turnira za plej-of Klausure, ugostiti Toluku. Spada Toluka među najdraže Leonove protivnike. Samo jednom je Toluka protiv Leona izvukla živu glavu na poslednjih šest utakmica. Kada se sastanu Leon i Toluka, golovi su zagarantovani. Redovno dolazi GG3+, pa ne treba očekivati da će doći do zaokreta. U poslednjem kolu ligaškog dela Leon je nadigrao ekipu Keretara, dok Toluku poraz od Huareza nije koštao učešća u rekvalifikacionom turniru za plej-of.

PAČUKA – GVADALAHARA, 04.15

(Fudbal, Meksiko – Ligilja)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Uhvatili su Pačuka i Gvadalahara zalet u završnici ligaškog dela. Pačuka je uskočila u rekvalifikacionu borbu sa tri vezane pobede, a Gvadalahara je neporažena na poslednje četiri utakmice u ligi. Pačuka je posle tri pobede u nizu nad Gvadalaharom bez pobede na poslednje tri utakmice. U sva tri navrata su bile pata karte. Nerešen ishod neće proći u rekvalifikacionom turniru za plej-of, neko mora u narednu fazu.

GVAIRENJA – RIVER PLEJT, 02.00

(Fudbal, Paragvaj – Apertura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gvairenja je pobedom protiv Nasionala sačuvala šanse da se bori za titulu u paragvaju. Doduše, minimalne su, jer su joj neophodni brojna proklizavanja timova iz vrha, što će se teško dogoditi. Mnogo realnije je da Gvairenja završi na sredini tabele, a visoke ambicije pašće u vodu ukoliko ne uzme meru najslabijem timu. River Plejt je zakucan za dno tabele sa sedam osvojenih bodova. Najpoželjniji je protivnik i jedini tim koji nije trijumfovao na strani.

ITALIJANO – KOBRESAL, 00.00

(Fudbal, Čile 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iznenađujuće dobro je Italijano ušao u novu sezonu. Jedini je neporaženi tim i pobedom bi sebi trasirao put do liderske pozicije. Kobresal je razočarao na startu takmičenja i tek je po završetku minule runde isplivao iz opasne zone. Neprepoznatljiv je Kobresal, nije ni nalik onom timu koji je sezonu zavorio sa pet utakmica bez poraza i otišao u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu. Furiozan završetak, pa traljav start. Vremenom će, verovatno, rezultati krenuti uzlaznom putanjom, ali Italijano nije tim protiv koga bi Kobresal mogao da započne seriju. Na poslednje četiri utakmice Italijano je upisao četiri trijumfa protiv Kobresala, a postizao je minimum dva gola.

ORIJENTE PETROLERO – REAL POTOSI, 01.30

(Fudbal, Bolivija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nema ni trunku razloga za dobro raspoloženje u Realu, a kod Orijentea se pojavio tračak nade. Vezao je Orijente Petrolero dve utakmice na kojima nije poražen i oba puta je sačuvao mrežu, što ukazuje da se odbrana stabilizovala. Uhvaćen je Rojal Pari na krivoj nozi, a Real Potosi su Orijenteova redovna mušterija. Pet pobeda iz sedam poslednjih direktnih duela nagoveštavaju da se Potosima sprema nova katastrofa. A, umelo je da bude poprilično bolno (7:2).

KLIVLEND – DALAS, 01.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U očajnoj su formi Klivlend Kavalirsi. Devet uzastopnih poraza i ni naznaka da će se nešto promeniti. Plej-of je otpao, nemaju šanse Kavalirsi da se domognu doigravanja, a teško da će se serija poraza prekinuti pošto Klivlendu u goste stiže Dalas. Luka Dončić i saigrači su Klivlendova noćna mora, slavili su na pet prethodnih utakmica, a Dončić je znao da zakopa rivala. Podigao je Dalas nivo igara, visoko se korira u Zapadanoj konferenciji (drži petu poziciju) i želi direktno u plej-of.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Sport Resife mora u finale, NBA poslastica u režiji Golden Stejta i Jute

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 23:05

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..GVAJAKIL SITI – MANTA, 02.00..(Fudbal, Ekvador 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Gvajakil Siti dočekuje Mantu u duelu timova iz donjeg dela tabele. Reč je o filijali Mančester Sitija, od 2017. godine je u vlasništvu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.