Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 23:06

TREĆA SMENA: Kopa Libertadores i Sudamerikana u epicentru, igra se i u MLS-u, Jokić i Bogdan ne nameravaju da stanu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

OLVEJZ REDI – OLIMPIJA ASUNSION, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Deportivo Takira je pobedom nad Internasionalom zakuvala stvari u grupi i u potpunosti se uključila u igru za prolazak dalje. Automatski se sve zakomplikovalo i od jednostavnog postalo složeno, a najviše bi mogao da profitira Olvejz Redi. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U slučaju da Olimpija Asunsion trijumfuje, dva kola pre kraja sve četiri ekipe će imati po šest bodova. To bi svrstalo grupu B među najneizvesnije i napetije. Roke Santa Kruz i drugovi su okrenuli olvejz Redi u prvom meču (2:1), a neuništivi Paragvajac se upisao u listu strelaca.

AMERIKA KALI – ATLETIKO MINEIRO, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Atletiko Mineiro trijumfom može da overi plasman u narednu fazu Kopa Libertadoresa. Pobedom bi se vinuo do dvocifrenog broja bodova i postao bi neuhvatljiv za Guairu u Ameriku Kali, pa bi kolumbijskom i venecuelanskom predstavniku preostalo da krenu u poteru za Sero Portenjom. Preko potrebna je pobeda Americi kako bi se umešala u bitku za prolaz, bilo da je u pitanju Libertadores ili Sudamerikana. Zapamtila je dobro Amerika kali brazilskog napadača Hulka. Spakovao joj je dva gola i doneo tri boda.

GREMIO - LANUS, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gremio je u strašnoj seriji. Izborio je finale državnog prvenstva Brazila, u kojem će za trofej igrati protiv Internasionala, a pobedom bi mogao da overi i prolaz u narednu fazu Kopa Sudamerikane. Bez izgubljenog boda su Trikolori, a u prethonom moku su razmontirali Araguu (8:0). Lanus je poput Gremija naciljao prolaz, ali bi skupo mogao da ga košta poraz u prvom meču. Gremiju će odgovarata i remi, jer će ga staviti u dobru poziciju dva kola pre kraja.

LIBERTAD – NJUELS OLD BOJS, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Neophodna je Njuelsu bila pobeda u prošlom kolu protiv Libertada, i u situaciji kada je sateran uza zid znatno je bolje izgledao. Libertad je upisao prvi poraz posle dve pobede, a to je znao da iskoristi Atletiko Gojanense. Preuzeo je prvo mesto, makar na kratko. Trijumfom bi se Libertad vratio na prvu poziciju, dok bi Njuelsovo osvajanje nova tri boda unelo dozu drame pred završnicu grupne faze.

PENJAROL – KORINTIJANS, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fokusiran je Penjarol na Kopa Sudamerikanu. Urugvajski šampionat završen je pre početka grupne faze drugorangiranog takmičenja na tlu Južne Amerike, pa je Penjarol mogao da se posveti samo ovom takmičenju. Možda upravo u tome treba tražiti razlog odličnih igara slavnog urugvajskog tima. Lider je grupe i pobedom protiv Korintijansa, prvog pratioca, bi završio posao oko prolaska. Za Korintijans je pobeda imperativ kako bi ostao u igri za prolaz.

DI SI JUNAJTED – ČIKAGO, 02.00

(Fudbal, MLS)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Otvorio je Di Si Junajted sezonu pobedom protiv Nju Jork Sitija, ali nije uspeo da nastavi sa osvajanjem bodova u tom ritmu. U naredne tri runde nije osvojio ni bod. Lošim rezultatima kumovala je porozna odbrana, a na polju defanzive ništa bolji nije ni Čikago. Primio je devet golova kao i Di Si Junajted, i jedna je od dve ekipe sa samo jednim osvojenim bodom. Slabo je startovao Čikago, ali je zato novu sezonu na izvanredan način započeo Luka Stojanović, koji je već postigao dva gola za Fajerse.

ATLANTA – ORLANDO, 01.30

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Atlanta je vezala dve pobede za tri dana, oba puta nadigrani su Vašington Vizardsi i na najbolji način su Hoksi preboleli poraz od Indijane. Osigurala je Atlanta mesto u plej-ofu, a Bogdan Bogdanović je nastavio da niže sjajne partije. U prvom meču je Vizardsima ubacio 25, a u drugom ravno 20 poena. Ne bi trebalo da Atlanta ima većih poteškoća da savlada Orlando, koji je uz Detroit najslabiji tim Istočne konferencije, a bez pobede je na četiri uzastopna meča.

MINESOTA – DENVER, 02.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vratio se Denver na pobednički kolosek. Nagetsi su prebrodili mini krizu, a pobedu protiv Šarlota doneli su mu Nikola Jokić i Majkl Porter. Duo Denvera je ubacio Šarlotu po 30 poena. Minesota se izdigla iz sivila, ostvarila je dve pobede u poslednja dva kola i u dobrom raspoloženju dočekuje duel sa Denverom. Jedno je sigurno, Nikola Jokić će isporučiti svoje. Nagetsi su dva puta tukli Šarlot ove sezone, a momak iz Sombora je jednom upisao tripl-dabl, a drugi put dabl-dabl.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Nastavlja se plej-of u Brazilu, igra se i u Venecueli, Ekvadoru, Australiji...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2021, 23:04

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..ERMANOS KOLMENARES – ZULIJA, 00.15..(Fudbal, Venecuela 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Nastavlja se borba za plasman u drugu fazu šampionata Venecuele. Ermanos Kolmenares dočekuje Zuliju, najčudniju ekipu u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.