TREĆA SMENA: Nastavlja se plej-of u Brazilu, igra se i u Venecueli, Ekvadoru, Australiji...

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.05.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Venecuela 1)

Nastavlja se borba za plasman u drugu fazu šampionata Venecuele. Ermanos Kolmenares dočekuje Zuliju, najčudniju ekipu u dosadašnjem toku takmičenja. Zulija je u 1. kolu deklasirala Deportivo Tahiru sa 5:0, ali je posle toga izgubila od Estudijantesa Meride (1:0) i remizirala sa Zamorom (3:3). Deportivo je sada prvi u grupi, a Zulija ispod crte za prolaz dalje. Mada ima još mnogo da se igra. Ermanos je od tog istog Deportiva izgubio sa 2:1. Ermanos i Zulija se do sada nisu sastajali.

BRAGANTINO – PALMEIRAS, 00.30

(Fudbal, Brazil, Paulista)

Palmeiras traži šestu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima. Četiri trijumfa u tom nizu je ostvario kao gost. Bragantino je daleko od te forme. On je imao niz od pet mečeva bez pobede, do srede, kada je u Kopi Libertadores savladao Emelek. Bragantino i Palmeiras često se sastaju, zeleno-beli su pobedili na 10 od poslednjih 11 susreta. Jedinu pobedu u tom nizu Bragantino je ostvario u februaru prošle godine, a poslednji remi viđen je u januaru 2013. godine. Red Bulov tim je osvojio 23 poena u prvoj fazi, dva više od Palmeirasa.

DEPORTIVO KUENKA – MUŠUK RUNA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Fudbaleri Deportiva Kuenke su u ogromnim problemima u poslednje vreme. Vezali su tri poraza, od početka aprila nisu ostvarili nijednu pobedu. Sve to se odrazilo na stanje na tabeli, pali su na 11. poziciju. Mušuk Runa za sada igra dobro, 4. je na tabeli, a niz od sedam mečeva bez poraza prekinut je u prošlom kolu protiv Univerzidad Katolike. Mušuk Runa nije pobedila Deportivo od 2016. godine. Kao po pravilu, u Kuenki je Deportivo pobeđivao na svakom od poslednja četiri susreta, dok su u Ambatu igrali nerešeno prethodna dva puta.

SAO PAULO – FEROVIJARIJA, 02.30

(Fudbal, Brazil, Paulista)

Trener Sao Paula Ernan Krespo ozbiljno je shvatio plej-of. Odmorio je u Kopa Libertadoresu prvu postavu za ovu utakmicu protiv tima čiji je najbolji strelac Bruno Mezenga. Ferovijarija je pobedila na poslednja tri meča, dok je Sao Paulo u nizu od četiri uzastopna remija. Ova dva tima su se sastali do sada tri puta, u januaru prošle godine slavio je Sao Paulo sa 2:1. Pre toga su odigrali dva puta nerešeno, 1:1 i 0:0. Domaćin je zbog povreda na ovom meču bez Danijela Alveša, Lučijana i Edera.

UNIVERZIDAD CENTRAL – LALA, 02.30

(Fudbal, Venecuela 1)

Univerzidad traži prvu pobedu u novoj sezoni, ali i način da nanese Lali prvi poraz. Central je osvojo samo jedan bod iz prva tri meča, remijem sa Atletiko Venecuelom. Lala je pobedila u prvom kolu, a posle toga je dva puta odigrala nerešeno. Do sada nisu igrali nikada u zvaničnim utakmicama. Lala od 2019. godine nije ostvarila nijedan trijumf u gostima, poslednja žrtva bila je Zulija, koju je savladala minimalnim rezultatom.

VESTERN JUNAJTED – SIDNEJ, 06.35

(Fudbal, Australija 1)

Sidnej našeg Miloša Ninkovića nastavlja borbu za plej-of, a samim tim i odbranu titule prvaka Australije. Gostuje Vestern Junajtedu, koji bi u slučaju novog poraza verovatno i definitivno ostao bez šanse da se domogne doigravanja. Vestern je izgubio poslednja tri meča, mada je sve tri utakmice igrao kao gost. Sidnej je takođe u slaboj formi, ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih šest utakmica. U tom periodu je ostvario i četiri remija.


tagovi

Južna AmerikaSao PauloDeportivo Kuenka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara