Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 00:14

TREĆA SMENA: Akcenat na fudbalskoj A i B produkciji Južne Amerike

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RIVER PLEJT(URU) – UNIVERSIDAD KATOLIKA, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Urugvajski tim je posle furioznog starta u domaćem šampionatu počeo da kaska i nakon dva najsvežija poraza u redovima Universidad Katolike svasni su da bi mogli da ostvare pozitivan rezultat. Čileanski klub je bio raspucan u prethodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmici i sa pet pogodaka ispratio Antofagasu (5:3), ali ne pamti po lepom poslednji dvomeč sa Riverom od koji ga je 2014. godine eliminisao iz Sudamerikane sa 0:1 i 3:0.

SERO PORTENJO – SOL DE AMERIKA, 23.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugi najtrofejniji klub u istoriji Paragvaja se slabo seća poslednjeg poraza jer od njega je prošlo više od sedam meseci, 19 utakmica, 15 pobeda i četiri remija. Domaćin će se truditi da ne menja ritam, odnosno da unapredi trijumfalni saldo protiv ekipe koja mu u prvenstvu diše za vratom. Sero Portenjo je četvrtoplasirani sa 11 bodava, dok Sol ima bod manje. Istorija međusobnih duela kaže da je velikan iz Asunsiona pobeđivao Ameriku šest puta zaredom, tu je mesto našao i trijumf od 7:2.

FORTALEZA – GOJAS, 00.00

(Fudbal, Brazil 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gojas je na svom terenu u prošlom kolu izenanadio favorizovani Palmeiras spektakularnim pogotkom Figijere u čevrtom minutu nadoknade i sada pun samopouzdanja gostuje Fortalezi koja je takođe napravila uvertiru pobedom. Samo jednom na poslednjih pet međusobnih duela slavio je Gojas, dok je Fortaleza pobeđivala u četiri navrata. Takođe, samo jednom u pomenutim susretima ekipe nisu prebacile brojku od dva gola.

GVARANI – GREMIO, 01.30

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Brazilski velikan bio je u seriji od osam pobeda, ali na put joj je u prošlom kolu Brazileiraa stao Korintijans koji je uspeo da se izbori za remi mirnih mreža. Sastajali su se ovi rivali u grupnoj fazi Libertadoresa 2017. godine, baš one kada je tim iz Porto Alegrea postao kontinentalni šampion. Pa ipak, nije uspeo da trijumfuje u Asunsionu gde je bilo 1:1. Kod kuće Gremio nije imao problema pošto je isprašio Gvarani 4:1.

DEFENSA I HUSTISIJA – VASKO, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Biće im ovo prvi međusobni okršaj i veliko je pitanje šta možemo da očekujemo. Defensa na čelu sa trenerom Ernanom Krespom je u seriji od pet utakmica bez pobede (tri remija, dva poraza), Vasko nije mnogo bolji pošto je u poslednjih pet mečeva tri puta remizirao uz po trijumf i poraz. Na utakmicama brazilskog tima poslovično pada malo golova, retko kada više od dva, dok ni Argentinci u tom segmentu nisu mnogo bolji.

JUNIOR – UNION KALERA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nije loše ovih dana biti Junior. Postiže poprilično i ne prima mnogo golova. Na domaćoj sceni gura ka polufinalu kolumbijske Aperture i rešen je da samopouzdanje iz plej-ofa prenese na nastupe u Sudamerikani. Domaćin već devet mečeva ne zna za poraz, ali mu je rival neugodna Kalera koja osokoljena sa dva vezana trijumfa u prvenstvu gostuje u Barankilji da proba da dođe do bar jednog gola na strani.

TIGRES – KRUZ AZUL

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin u timu ima Adre-Pjera Žinjaka, a sa francuskim napadačem kao predvodnikom navale ne mora da brine. Pokazalo se to u osmini finala plej-ofa protiv Toluke kojoj je Francuz sasuo dva gola za tri minuta, jedan posle sjajnog slobodnjaka. Ipak, Kruz Azul je tim koji je četiri puta pobeđivao Tigres u poslednjih sedam duela i duel na Univerzitariju obećava bespoštednu borbu.

MONAGAS – KARAKAS, 01.00

(Fudbal, Venecuela 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Karakas deluje odlično posle 9. kola venecuelanskog prvenstva sa sedam pobeda i gol razlikom 20:6, važi za ekipu koja protivnicima dopušta ponajmanje golova. Čvršću defanzivu ima samo Deportivo Tahira. Tim iz prestonice čeka prvu grešku lidera Tahire da preuzme prvu poziciju, a z taj podvig će mu takođe biti pobtrena tri boda u gostima protiv tima koji je pobeđivao dva puta zaredom sa po 1:0.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Kruzeiro zaslužio poverenje! Miljonarios i Onse Kaldas na popravnom, Emelek sa "bocom" i najzad Bolivija

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 00:09

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..OESTE - AMERIKA MINEIRO, 23.15..(Fudbal, Brazil 2)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Skoro da nema većeg fiksa večeri. Barem prema formi, statusu, igračkom kadru, tabeli.. Sve je na strani Amerike Mineiro, koju čeka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.