TRANSFERI (20. avgust): Kalinić u Milanu! Konte najavio pojačanja, Ibra potpisuje, Vest Hem između Karvalja i Krihovjaka, Monći se udvara Kvadradu!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (20. avgust): Kalinić u Milanu! Konte najavio pojačanja, Ibra potpisuje, Vest Hem između Karvalja i Krihovjaka, Monći se udvara Kvadradu!

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

To bi bilo sve za danas. Laku noć, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i vidimo se ujutru.

22.16 - Andrea Ranokija dobio je dozvolu Liona da ode! Za iskusnog štopera interesuju se Đenova, Sampdorija, Bolonja i Benevento.

22.10 - Žofri Kondogbija sleteo je na aerodrom u Valensiji i oduševio čelnike Slepih miševa. Za sutra su zakazani medicinski pregledi, a pre potpisa moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << još malo da „doradi“ neke detalje ugovora sa novim poslodavcima.

22.00 - Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard poručio je Jirgenu Klopu da mora do kraja leta da dovede Virdžila van Dajka iz Sautemptona!

„Jasno je da su nam potrebna dva ili tri pojačanja. Ako želite da se borite za Ligu šampiona, klub mora da dovede Van Dajka“, jasan je Džerard.

Da li će ga Klop poslušati? Liverpul mora da iskešira oko 83.000.000 evra...

21.55 - Barnli se ne zaustavlja! Kris Vud bi trebalo da bude potpisan u narednih 48 sati, a odmah za njim trebalo bi da stigne još jedan centarfor - Florin Andone iz Deportiva! Klub sa Rijazora već je odbio ponudu od blizu 15.000.000 evra, ali je Barnli uporan i nastaviće poteru u narednim danima, tvrdi madridski As.

21.50 - VBA će u narednim danima doneti konačnu odluku o tome da li će iskeširati 17.000.000 evra za Totenhemovog štopera Kevina Vimera. On je sada prekobrojan u redovima Pevaca, posle dolaska Davinsona Sančeza iz Ajaksa.

21.45 - Menadžer Čelsija Antonio Konte najavio je posle trijumfa nad Totenhemom da će na Stamford Bridžu biti još novajlija, pre nego što se tržite zatvori 31. avgusta u ponoć.

18.35 - GOTOVO: Nikola Kalinić je sutra na medicinskim pregledima u ordinaciji La Madonina! Vest potvrdio i Milan! Opširnije OVDE.

18.01 - Ukoliko ne budu uspeli da dogovore transfer Vilijama Karvalja, Vest Hem će pokušati da angažuje Gžegoža Krihovjaka, tvrde ostvrski mediji.

17.54 - Pošto su razgovori sa Lesterom oko Rijada Mareza obustavljeni, sportski direktor Rome Monći počeo je da „flertuje“ sa Huanom Kvadradom.

„Radimo na tome da u narednim danima dovedemo još neko pojačanje. Huan Kvadrado? Igrač koji mi se mnogo sviđa“, poručio je Monći.

17.46 - Odlazak Dijega Laksala iz Đenove u Atalantu je sve izvesniji i trebalo bi da se ostvari u narednim danima, a kao zamena je viđen Kristijan Ansaldi iz Intera. Njega je htela i Valensija, ali je posao propao u međuvremenu.

17.35 - Zlatan Ibrahimović bi i zvanično trebalo da parafira novi, jednogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom koliko u sedmici koja nas čeka, javlja ESPN. Navodno, načelni dogovor dve strane postoji i samo se čeka ozvaničenje.

17.11 - Razrešeni su svi problemi na relaciji Zenit - Independijete za napadača Emilijana Rigonija, koji će se početkom sedmice naći u Sankt Peterburgu! Transfer vredan 10.000.000 evra.

17.06 - Portugalski Eštoril pozajmio je od madridskog Reala levog beka Abnera do kraja sezone. Radi se o 21-godišnjem Brazilcu s pasošem El Salvadora, koji je tek nedavno stigao u rezervni tim Reala iz Koritibe. U Eštorilu će sticati iskustvo za budućnost.

16.29 - Opet je aktuelna priča oko Arsenala i Marcela Brozovića. Ostrvski mediji javljaju da će Venger pokuašti u finišu prelaznog roka da ostvari davnašnju želju. Inter je spreman da ga proda za pravu cenu.

16.07 - Lokalni mediji u Sevilji tvrde da je trener Eduardo Berizo napravio listu od šest igrača koji su na prodaju. Na listi se nalazi Nikolas Pareha, Mihael Kron Deli, Ganso, Pablo Sarabija, Valter Montoja i Borha Laso.

15.56 - Brazilski napadač Žonatas je doputovao u Hanover na lekarske preglede i potpis ugovora. Dolazi iz ruskog Rubina za obeštećenje od 6.500.000 evra.

15.31 - Uprava Vest Bromvič Albiona je odobrila Toniju Pjulisu sumu oid 16.500.000 evra za dovođenje Kevina Vimera iz Totenhema. To je maksimalna granica do koje će VBA ići u pregovorima sa Totenhemom.

15.16 - Siniša Mihajlović je potvrdio da Andrea Beloti ostaje u Torinu i da je klub uradio veliku stvar time što je uspeo da ga zadrži. Do kraja prelaznog roka je još desetak dana, ali posle ovih Mihinih reči izgleda da možemo da isključimo transfer Belotija u finišu fudbalske pijace.

15.05 - Puca transfer bomba i u Vest Hemu! Skajovi izvori javljaju da su Čekićari jako blizu dogovora sa Sportingom iz Lisabona oko portugalskog reprezentativca Vilijama Karvalja. Igrač je već pristao, a Sporting isnistira na otkupnoj klauzuli od 45.000.000 evra.

14.53 - Pored Palete i Gomeza, još jedan Milanov igrač bi mogao put Turske. Hose Sosa nije u planovima Vinćenca Montele, a za njega je zainteresovana Antalija. Milan bi ga rado prodao, ali Argentincu se ne ide sa San Sira i ne vraća mu se u Tursku gde je igrao za Bešiktaš.

14.45 - Totenhem je uspeo da pobedi PSŽ, Romu i Zenit u poteri za Huanom Fojtom, talentovanim štoperom iz Etsudijantesa. Sparsi su pristali da plate 13.000.000 evra za mladog Argentinca. Lokalni mediji u Argentini tvrde da je transfer 90 odsto završen i da ostaju još samo sitni detalji pre nego što Fojt u utorak krene put Londona.

14.31 - Kuva na relaciji Dortmund - Barselona! Oglasio se prvi čovek Borusije, Hans Jokaim Vacke i rekao da je Usman Dembele prioritet Katalonaca i da oni nemaju ni plan B, ni plan C i da blefiraju sa najavama da će odustati. Istovremeno je poručio da su šanse za transfer 50 odsto, da Borusija ni za cent neće smanjiti zahteve i da Barsa trenutno nudi 30.000.000 manje od onoga što traži nemački klub.

14.15 - Opet smo kod Barnlija! Sprema se još jedno veliko pojačanje. Posle odlaska Majkla Kina u Everton, Barnli je dugo tragao za njegovim naslednikom i odlučio se da to bude Jozo Šimunović. Barnli nudi 11.000.0000 evra za hrvatskog štopera iz Seltika.

14.04 - Đenova je odlučila da proda Nikolu Ninkovića. Za nekadašnjeg ofanzivca Partizana nema više mesta u planovima trenera Jurića i do kraja prelaznog roka bi trebalo da promeni sredinu.

13.55 - Kaljari je blizu najvećeg pojačanja ovog leta. Na pragu potpisa je Leonardo Pavoleti iz Napolija koji treba da zameni Marka Borijela. Napoli je pristao da pusti Pavoletija na pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa ugovora, još samo da napadač dogovori svoje uslove sa Sardima.

13.44 - Veliko pojačanje je stiglo u Barnli! Napadač Kris Vud se trenutno nalazi na lekarskim pregledima posle kojih će biti i ozvaničen njegov 16.500.000 evra težak transfer iz Lids Junajteda. On će zameniti najboljeg strelca iz prethodne sezone Andrea Greja koji se preselio u Votford.

13.28 - Propao mu je transfer u Juventus, a po svoj prilici će mu propasti i skoro dogovoren transfer u Inter. Patrik Šik je trenutno najbliži selidbi u Romu. Problem je što Inter ne želi da pusti Edera u Sampdoriju kao deo Šikovog transfera i to je iskoristila Roma koja je spremna da plati 30.000.000 evra za Čeha.

13.18 - Opet smo kod Milana. Dok zavrašavaju transfer Kalinića i traže zadnjeg veznog, Rosoneri rade i na prodajama prekoborjnih igrača. Štoperi Gabrijel Paleta i Gustavo Gomez su blizu selidbe u Tursku. Paleta bi trebalo da pojača Fenerbahče, dok će Paragvajac zadužiti opremu Trabzona.

13.06 - Iako je izgledalo da je Inter kaparisao 16-godišnje čudo Pjetra Pelegrija iz Đenove, sve su glasnije vesti da se u trku umešao Juventus koji želi da velikom rivalu pokvari posao i preotme talenta o kojem se na Apeninima ispredaju bajke.

12.58 - Milanova potraga za zadnjim veznim trenutno doseže do Pariza. Rosoneri žele Gžegoža Krihovjaka na pozajmicu do kraja sezone. Međutim, Svecima nije u inetersu da pozajme skupo plaćenog Poljaka već da ga prodaju zbog finansijskog fer-pleja.

12.46 - Dijego Kosta je odbio ponudu kineskih klubova Tjanđin Kvanžan i Šangaj SIPG da se preseli kod njih do kraja sezone u Kini. Nudili su mu da zaradi 15.000.000 evra do novembra, ali je on odlučio da čeka Atletiko.

12.40 - Portugalski mediji najavljuju da će Gabrijel Barbosa Gabigol sutra postati član Sportinga. On dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Intera, a interesantno je da će milanski klub plaćati njegovu celokupnu platu od 2.500.000 evra godišnje tokom pozajmice. Sporting će mu plćati samo smeštaj i obezbediti automobil.

12.28 - Još jedno pojačanje za Fulam iz Portugalije. Posle napadača Rui Fontea koji je došao iz Brage, klub Slaviše Jokanovića je dogovorio i pozajmicu Portovog beka Rafaela Soareša.

12.20 - Napoli čeka rasplet situacije u Barseloni. Ako Katalonci dovedu Kutinja i Dembelea, otvara se prostor za odlaske, a Napoli čeka taj scenario da uputi ponude za Denisa Suareza i Đerara Deulofeua. Na meti je i Bolonjin napadač Simone Verdi.

12.09 - Još jedna zanimljiva vest iz Njukasla. Rafa Benitez je spremio ponudu tešku 14.000.000 evra za Sampdorijinog vezistu Denisa Prata. Iako je Begijanac bio standardan u italijanskom timu prethodne sezone, nije ostavio neki posebno dobar utisak i Đenovljani bi mogli da se odluče na prodaju.

12.00 - Pisali smo neki dan o mogučnosti da Etjen Kapu iz Votforda pojača Milan. Rosoneri traže takav profil igrača, a sada je otkrivena i spona za mogući transfer. Istina je da je Kapu ponuđen Milanu od strane njegovog menadžera Mina Rajole, ali da Rosoneri nisu dali nikakvu ponudu i da radije gledaju neke druge opcije.

11.50 - Inter je dgovorio novi ugovor sa Ivanom Perišićem. Hrvat je smanjio početne zahteve od 6.000.000 evra po sezoni i pristao je na ugovor vredan 5.000.000 evra godišnje.

11.42 - GOTOVO! Samir Nasri se ukrcao na avion za Tursku. Odlazi na dvogodišnju pozajmicu u Antaliju. Tamo ga čekaju poznata imena poput Samuela Etoa, Joana Đurua, Žeremija Meneza... Biće to zanimljiv tim.

11.35 - Lacio traži štopera koji će zameniti Veslija Huda. Milan im ne da Paletu ispod 5.000.000 evra, pa su se okrenuli drugim rešenjima. Naciljali su mete iz Bundeslige. Jedna želja je Luka Kaldirola iz Verdera, a druga Martin Hintereger iz Augzburga.

11.30 - Podrhatava tlo i na severu Engleske. Njukasl razmišlja o senzacionalnom povratku Endija Kerola. Nekadašnji miljenik navijača bi mogao da dođe na pozajmicu do kraja sezone. Tačnije, to je plan Njukasla. A koliko je realan, saznaćemo u narednih desetak dana...

11.23 - Ne samo da Čelsi želi da Totenhemu preotme Denija Rouza, već se namerio na još jednog nezadovoljnog defanzivca. Konteova želja je i Tobi Aldervireld koji je nezadovoljan pregovorima oko novog ugovora.

11.17 - Dok se čeka završni napad Pari Sen Žerman i konačna ponuda za Kilijana Mbapea, Monako sprema i transfer u obrnutom smeru. Kneževi žele da pozajme Gonsala Guedeša koji je prošle zime stigao u Pariz ali se nije naigrao i nije ispunio očekivanja. Možda u Monaku opet pronađe sebe...

11.09 - Juventus kreće u totalnu ofanzivu na Ezekijela Garaja! Mediji iz Argentine javljaju da je dogovor sa igračem postignut i da će se transfer realizovati do kraja sledeće nedelje. Valensija insistira na obeštećenju od 20.000.000 evra, a već je doveo Džejsona Murilja iz Intera kao zamenu. Juve u Garaju vidi neophodnu zamenu za Lea Bonućija.

11.05 - Barselona završava i transfer Žan Mišela Serija. Katalonci će aktivirati otkupnu klauzulu u iznosu od 40.000.000 evra za plejmejkera Nice. Njegovi menadžeri su sinoć doputovali u Barselonu kako bi dogovorili detalje ugovora. Seri je Barselonin plan B za mesto plejmejkera pošto nisu uspeli da dovedu Veratija.

11.00 - Vest dana na Ostrvu je Aleksis Sančez! San i Miror donose vesti da se sprema konačan napad Pepa Gvardiole na čileanskog napadača iz Arsenala. Mančester Siti je navodno spreman da plati 76.000.000 evra za obeštećenje Arsenalu, dok je igraču spreman da ponudi 400.000 funti sedmično što je na godišnjem nivou plata od oko 21.000.000 evra. kako ovo odbiti?

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport dobro vam jutro i dobro došli u još jedno celodnevno druženje i praćenje zbivanja na transfer pijaci. Pre nego što počnemo, podsetite se OVDE šta smo to imali priliku da vidimo juče.

Takođe, sve vesti sa transfer pijace možete videti i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2017", ili odlaskom na specijal PRELAZNI ROK.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.