TRAGIČAR - Evo šta je uspeo da promaši Đoko Šalić! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAR - Evo šta je uspeo da promaši Đoko Šalić! (video)

Košarkaši Sutjeske izgubili su pravo da naredne sezone nastupaju u ABA ligi usled poraza koji su pretrpeli u Zadru, a tragičar večerašnje utakmice bio je bivši centar Partizana Đoko Šalić.

Sutjeska se u Zadru borila za opstanak i samo joj je trijumf garantovao mogućnost da se spasi ispadanja, a kako je Krka izgubila od Zvezde Nikšićani bi opstali u ABA ligi da su pobedili.

Poslednje sekunde utakmice donele su veliku neizvesnost pošto je Zadar imao "pola koša" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razlike (83:82) prilikom napada Sutjeske koji je šutem završio Nemanja Vranješ.

Lopta nije prošla kroz obruč, gosti su pravili brz prekršaj pa je Zadar na tri sekunde pre kraja imao prednost od tri poena (85:82) usled oba realizovana slobodna bacanja Anta Delaša.

Vreme na semaforu nije ni počelo da teče kada su Zadrani pravili prekršaj nad Nemanjom Vranješom, a ovaj je posle prvog pogođenog bacanja namerno promašio drugo i ostvario skok u napadu.

Najbolji igrač Sutjeske šutirao je za izjednačenje, lopta je završila na obruču i Đoko Šalić je samo trebalo da je proturi kroz mrežicu ali je bivši centar Partizana i to uspeo da promaši.

Pogledajte kako je Đoko Šalić izrastao u tragičara uz izvinjenje zbog onoga što se čuje na kraju snimka koji je osvanuo na "Tviteru".

Djoko Salic missed layup  for Overtime in Zadar :-) LOL  @Boconijus93 iskopa klip, pazi ovog lika "kanto krecava") pic.twitter.com/Ybg9AcwVfG

— Dragan Djuras (@dragan_djuras) March 7, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVEROVATNO ISPADANJE SUTJESKE: Bivši igrač Partizana promašio opstanak, komentar će vas nasmejati

Izvor: Kurir, 07.Mar.2016

Košarkaši Sutjeske izgubili su pravo da naredne sezone nastupaju u ABA ligi usled poraza koji su pretrpeli u Zadru, a tragičar utakmice bio je bivši centar Partizana Đoko Šalić...Sutjeska se u Zadru borila za opstanak i samo joj je trijumf garantovao mogućnost da se spasi ispadanja, a kako je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.