TO SU MARADONINE UBICE: Hristo Stoičkov krivi sebe jer nije spasao Maradonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:08

TO SU MARADONINE UBICE: Hristo Stoičkov krivi sebe jer nije spasao Maradonu

Pre nešto više od tri godine nas je napustio legendarni Argentinac.

Legendarni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov u podkastu "Kod Sport" pričao je o Dijegu Maradoni.

On je bio izuzetno blizak sa Argentincem, istakao je da sebe smatra jednim od odgovornih što Maradonu nije uspeo da odvoji od lošeg društva.

- Ja sam jedan od onih koji je najviše kritikovao Dijega. Kritikovao sam ga jer je ostao u kapsuli sa nekim ljudima koji su svaki dan šetali u kravati, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u beloj košulji i u crnom odelu. Svaki dan su bili za istim stolom, jer on je Dijego Maradona - istakao je Stoičkov i nastavio:

- Da nije bilo tog čoveka i njegovog imena, tih miševa nikad ne bi bilo. Za mene su to Maradonine ubice. Doveli su ga u taj položaj. Imali smo takve svađe sa njim, takve svađe da nemaš predstavu. Rekao sam da se razlikuje od njih. Ja sam jedan od krivaca što nisam insistirao do kraja. Nije slušao svoje prave prijatelje.

Dijego Armando Maradona je preminuo 25. novembra 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.