TITULA JE BLIZU, ALI I DALEKO: Obradović oprezan pred duel u Pioniru

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 15:50

TITULA JE BLIZU, ALI I DALEKO: Obradović oprezan pred duel u Pioniru

Crveno-beli domaćini u trećoj utakmici finalne serije.

Košarkaši Partizana imaju meč loptu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pošto protiv Crvene zvezde vode sa 2:0. Sutra, od 20.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipa Željka Obradovića biće gost i imaće priliku da dođu do dugo čekane titule.

- Znamo kako je već igrati u "Pioniru". Crvena zvezda će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu amtosferu i moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu.

Parni valjak u Štark areni došao do 2:0, plej-of serija se seli u halu "Aleksandar Nikolić"! ✊🏽

Trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je posle večerapnje pobede izjavio:

🗣️ https://t.co/pVMpjGHqVD#KKPartizan #ABALiga pic.twitter.com/1TwVxMSFEz

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) June 15, 2023

Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda - istakao je Obradović.

 Žestoku borbu sa velikim rivalom je najavio i Zek Ledej.

- Očekujem Crvenu zvezdu koja je dobar tim da izađe na teren i igra snažno. Mi moramo da se pojavimo na terenu, uradimo sve što kaže trener i borimo se. Atmosfera je deo igre ovde, moraš da je prihvatiš, adaptiraš se na nju i igraš jako radeći sve što je potrebno. Uspeli smo da pobedimo ranije, pokušaćemo da pobedimo ponovo - zaključio je Ledej.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.