TEŠKO JE POSLE MILANA: Stanković zadovoljan pobedom, Mister govorio o Kataiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 20:29

TEŠKO JE POSLE MILANA: Stanković zadovoljan pobedom, Mister govorio o Kataiju

Još jedna rutinska pobeda crveno-belih.

Crvena zvezda savladala je ubedljivo Proleter sa 4:0 (2:0) u utakmici 24. kola Superlige Srbije. Beogradski klub odigrao je još jedan meč u kojem je pokazao da je za klasu iznad rivala u nacionalnom šampionatu, a svoje utiske nakon meča izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

- Teško je posle takva dva meča protiv Milana i načina na koji smo ispali. Niko ne može da ima veći motiv od nas, znamo šta nam je cilj. Prvo poluvreme sjajno, dosta ritma, u drugom smo malo smirili igru. Drago mi je što se Katai vratio, još sa pogotkom - rekao je Stanković.

Crvena zvezda naredni susret u Superligi igra već u četvrtak. Protivnik u 25. kolu je TSC, a meč će se igrati u Senti sa početkom od 16.05.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.