TEŠKE UVREDE: Navijači Lacija NAJSTRAŠNIJE izvređali Sergeja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKE UVREDE: Navijači Lacija NAJSTRAŠNIJE izvređali Sergeja (FOTO)

Rimljani u krizi, tifozi besni.

Fudbalerima Lacija malo toga polazi za nogom u poslednje vreme. Protiv Sampdorije ostvarili su četvrti uzastopni remi i skliznuli na peto mesto. Navijači Lacijala su blago rečeno besni, a kao glavni krivac za krizu igre i rezultata označen je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.

Pristalice Lacija su krajem meča istakli transparent na kojem je pisalo “Milinković-Zingaro”, što znači Milinković-Ciganin, a ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informaciju su preneli svi italijanski mediji. Srpski fudbaler ne pokazuje ni delić od onoga što je pokazao prošle sezone.

FOTO – Lazio, striscione shock nelle vicinanze dell’Olimpico: “Milinkovic zingaro” https://t.co/ZxOyiZUFuX

— Napoli calcio-news24 (@news24_napoli) December 9, 2018

Tada je bio jedan od ključnih igrača nebesko-plavih postigavši 12 golova, a tome je dodao i tri asistencije. Ove je na 15 utakmica Serije A samo jednom zatresao mrežu i jednom asistirao.

Il male della @OfficialSSLazio siete voi. Se #MilinkovicSavic fa 20 gol da qui a giugno voglio rivedervi tutti. #LazioSamp pic.twitter.com/rwvgVSgKge

— Adriano Cerquetti (@adricerque) December 9, 2018

Na tapetu su se našli i ostali fudbaleri, koji su dobili uvrede kada su posle meča otišli da pozdrave navijače. Ni trener Simone Inzagi se ne oseća sigurno. Loši rezultati su uzdrmali i njegovu poziciju, ali se još ne priča na glas o njegovoj smeni.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILINKOVIĆ CIGAN: Navijači Lacija uvredljivim transparentom teraju Sergeja iz kluba (FOTO)

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018

Lacio je protiv Sampdorije odigrao 2:2, primivši gol u 99. minutu, uz još jedno razočaravajuće izdanje srpskog fudbalera Seregeja Milinkovića Savića, koji je proveo čitav meč na terenu i kojem su navijači istakli uvredljiv transparent.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.