SERGEJE, CIGANINE: Navijači Lacija posle remija sa Sampdorijom vređali našeg asa

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERGEJE, CIGANINE: Navijači Lacija posle remija sa Sampdorijom vređali našeg asa

Slabe igre Milinković-Savića tumače se letošnjom "pijacom" SERGEJ Milinković-Savić se na meču sa Sampdorijom suočio sa uvredama navijača "neboplavih" koji su istakli transparent "Milinković - Ciganin". Uvredljiv transparent podignut je pred kraj meča, kada je rezultat bio 1:1, a tek kad je Saponara u devetom minutu nadoknade postavio konačnih 2:2, revolt tifoza "lacijala" dostigao je kulminaciju. Vređali su Sergeja, ali i ostale igrače. Ćiro Imobile, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u šestom minutu nadoknade postigao gol iz VAR penala, pobegao je ljutito u svlačionicu i nije ni otišao do navijača. Lacio punih mesec dana ne zna za pobedu, navijači su besni, a trener Simone Inzagi je pred otkazom. Slabije partije srpskog reprezentativca navijači Lacija ocenjuju kao posledicu letošnje "pijace" i priča o transferu vrednom od 100 do 150 miliona evra. Oni smatraju da Sergej samo čeka da napusti Rim. Ni statistika koja kaže da je Milinković-Savić protiv Sampdorije pretrčao 12 kilometara, osvojio 70 odsto lopti i duela (najviše u ekipi), nije pomogla da se ublaži navijački bes prema njemu, koji iz nedelje u nedelju raste. A eskalirao je ovim transparentom kojim su navijači Juventusa svojevremeno častili i Sinišu Mihajlovića.PROČITAJTE JOŠ: SERIJA A: Het-trik Zapate za pobedu Atalante, Remi Sasuola i Fiorentine, Đuričić i Milenković ''pocrveneli'' "Gazeta delo sport" ističe da su Luis Alberto i Sergej pred poslednjom šansom, jer njihovo nezalaganje na terenu navijači neće da trpe. "Korijere delo sport" navodi da navijači traže od Sergeja da ponovo "gine za klub" ili da ode već u januaru. Dodaju da je sada sve na Sergeju, jer organizovanu navijačku kampanju koja se vodi protiv njega može da reši jedino igrama na terenu. U "TUTOSPORTU" - "ČETVORKA"NISU samo navijači kritički nastrojeni prema igrama Sergeja, ne štede ga ni novinari."Jedino što se moglo uočiti kod njega su greške i vrlo loše odluke na terenu. Imao je dve šanse, ali nije reagovao kako treba" - piše "Mesađero", koji mu je dao "peticu".Od "Gazete" je dobio 5,5, od "Korijerea" 4,5, a od "Tutosporta" lošu "četvorku".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JUNAJTED SKAUTIRAO: Milenković pocrveneo

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2018

Italijanski mediji ističu da je engleski klub spreman da Fiorentini plati već u januaru 50 miliona evra za talentovanog srpskog štopera NIKOLA Milenković juče je u Ređo Emiliji bio pod budnim okom skauta Mančester junajteda.PROČITAJTE JOŠ: SERGEJE, CIGANINE: Navijači...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.