TER ŠTEGENE, TI NISI NOJER: Kardinalna greška Barsinog golmana i PORAZ u derbiju protiv Madriđana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 00:30

TER ŠTEGENE, TI NISI NOJER: Kardinalna greška Barsinog golmana i PORAZ u derbiju protiv Madriđana (VIDEO)

Neverovatan kiks.

Madriđani bolji od Katalonaca. Atletiko je stigao do pete vezane pobede u prvenstvu, pobedio Barselonu 1:0, samim tim došao  i do vrha Primere (koji deli sa Sosijedadom, ali sa utakmicom manje).

Jedini gol smo videli u nadoknadi prvog poluvremena. Tada je došlo do velike greške Ter Štegena, izleteo je glavom bez obzira, Karasko je stigao pre njega do lopte i poslao je u praznu mrežu za veliku pobedu svog tima.

Prethodno u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo šansi, po nekoliko na obe strane i ne bi bilo nezasluženo i da je Barselona vodila nakon prvih 45 minuta.

Grizman na jednoj, pa Saul na drugoj strani su promašivali, a onda i Ljorente pogađa prečku u 12. minutu.

 Sve do kraja prvog dela igre nije bilo zanimljivosti, a onda Mesijev udarac brani Jan Oblak.

Nastavak donosi još zanimljivih situacija i par dobrih intervencija Jana Oblaka koji je i junak svog tima. Prvo je zaustavio udarac Klemena Lenglea, a onda je u 82. minutu odbranio i šut Antoana Grizmana.

Ispostavilo se da je taj udarac bio i poslednja ozbiljnija pretnja Barse na ovom meču, Atletiko je daleko zadovoljniji napustio teren.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.