TEA KATAI RASPAMETILA DELIJE: Da li je ova PORUKA znak da se MAGIKO vraća na Marakanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEA KATAI RASPAMETILA DELIJE: Da li je ova PORUKA znak da se MAGIKO vraća na Marakanu

Nosi dres Čikaga.

Tea Katai, supruga fudbalera Aleksandra, objavila je fotografiju zbog koje su navijači Crvene zvezde u potpunoj ekstazi. Svako doduše iz različitog razloga, pa je tako neko to odmah povezao sa dolaskom Kataija u Zvezdu, dok su drugi prosto oduševljeni njenom figurom.

Na fotografiji je napisala:

- Spremaju se outfiti za Beograd - napisala je ona što znači da sprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << različite odevne kombinacije za posetu našoj prestonici.

Ipak, sumnju je unela činjenica da je nakon toga ubrzo objavila još jedan "stori" u kome je govorila o velikom broju reakcija navijača koji su više govorili o povratku njenog supriga u Zvezdu, a mnogo manje o njenom modnom ukusu.

Popularni Katai Magiko nosi dres Čikaga koji trenira Veljko Paunović. Klub iz Grada Vetrova će teško u plej-of, tako da će mu brzo biti govotova sezona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotki Tee Katai

Love them all @ana_bogdanov_photography 🖤🖤🖤

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 5. Феб 2019. у 10:22 PST

WokeUpLikeThis# 🦢

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 24. Јан 2019. у 12:26 PST

Bye 2018 👋🏻👋🏻👋🏻

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 31. Дец 2018. у 2:15 PST

✨✨✨

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 26. Дец 2018. у 7:01 PST

🚬💣

Објава коју дели Tea Katai (@tea_katai) дана 20. Нов 2018. у 10:42 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kataijeva supruga "zapalila" Zvezdine navijače!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Crvena zvezda traga za ofanzivnim fudbalerom...Aleksandar Katai je neko ko se često pominje od strane navijača Crvene zvezde nakon ulaska ovog tima u Ligu šampiona...Ofanzivni vezista je trenutno član Čikaga sa kojim ima ugovor samo do kraja ove sezone u MLS ligi, dakle, do kraja godine, što bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.