TBSL - Sjajni Vasa Micić!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TBSL - Sjajni Vasa Micić!

Srpski reprezentativac upisao novi dabl-dabl u pobedi Efesa.

Košarkaši Efesa nastavili su sa dobrim rezultatima, ovoga puta su kao gosti bili bolji od Burse sa 86:95.

Dobio je domaćin prvi kvartal sa 25:23, u drugom se pokazalo da će pred "Pivarima" biti težak zadatak, kako je Brusa zadržala prednost od pola koša pred odlazak na odmor.

Tesno je bilo i u trećoj deonici, koju Efes ipak uspeva da dobije i da preokrene rezultat, Atamanovi puleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na poslednji odmor odlaze sa tri poena prednosti.

U poslednjem kvartalu uspevaju da uvećaju prednost i da upišu novi trijumf.

Najefikasniji je bio Kruno Simon sa 23 poena, ali je najkorisniji u pobedničkom sastavu bio fantastični Vasa Micić, koji je meč završio sa 21 poenom i 11 asistencija (indeks 26).

Odlična partija i Aleka Pitersa, bivši košarkaš CSKA je ubacio 21 poen, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Buboa.

U poraženom sastavu je blisstao Frimen sa 30 poena, pratili su ga Peri Džouns sa 17, Olaseni je dodao 12, dok su dvocifreni bili i Kris Džouns Džunior sa 11 poena (13sk), kao i Arslan sa 10.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.