TARABIĆI DONELI F4 OBRADOVIĆU: Evo kako je trofejni trener magijom uspeo da odvede svoj tim u Kaunas! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2023, 12:45

TARABIĆI DONELI F4 OBRADOVIĆU: Evo kako je trofejni trener magijom uspeo da odvede svoj tim u Kaunas! (VIDEO)

Kneževi putuju u Kaunas zbog magije. Monako je pobedom nad Makabijem u petoj utakmici Evrolige uspeo da se plasira na fajnal-for u Kaunasu. Na kraju rezultat pokazuje ubedljivu pobedu tima iz Kneževine, ali serija je bila sve sem lake. Ipak, Saša Obradović nije prolaz prepuštao slučaju pa je trener Monaka je na tviter okačio video snimak u kojem se ... Read more
The post TARABIĆI DONELI F4 OBRADOVIĆU: Evo kako je trofejni trener magijom uspeo da odvede svoj tim u Kaunas! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OTKRIO TAJNU - MOŽDA JE ŽELJKO MOGAO OVO DA POKUŠA: Evo žašto je po Saši Obradoviću Monako stigao na finalni turnir Evrolige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023

Veliki uspeh tima iz Kneževine...Srpski trener Saša Obradović napravio je veliki uspeh ove sezone u Evroligi i odveo je svoj Monako na fajnal-for...Oni su u sredu dobili Makabi u majstorici, dok su prethodno morali da jure brejk zaostatka u Izraelu i uspeli su u tome. Vratili su se iz Tel Aviva sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.