OTKRIO TAJNU - MOŽDA JE ŽELJKO MOGAO OVO DA POKUŠA: Evo žašto je po Saši Obradoviću Monako stigao na finalni turnir Evrolige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 13:18

OTKRIO TAJNU - MOŽDA JE ŽELJKO MOGAO OVO DA POKUŠA: Evo žašto je po Saši Obradoviću Monako stigao na finalni turnir Evrolige (VIDEO)

Veliki uspeh tima iz Kneževine.

Srpski trener Saša Obradović napravio je veliki uspeh ove sezone u Evroligi i odveo je svoj Monako na fajnal-for.

Oni su u sredu dobili Makabi u majstorici, dok su prethodno morali da jure brejk zaostatka u Izraelu i uspeli su u tome. Vratili su se iz Tel Aviva sa 2:2 u džepu, te rezultatom 97:86 dobili peti meč.

Dan kasnije, dakle u četvrtak, Obradović je objavio jedan zanimljiv video snimak kojim je otkrio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još tokom leta poželeo upravo ovo što mu se sada dešava - odlazak na F4.

Pre godinu dana poželeh kod Tarabića final 4, papir je u levim rašljama od kamena … da mi nađje neko 🙏 pic.twitter.com/5KuOU5Z5b2

— Saša Obradovic (@sasaobradovic69) May 11, 2023

- Pre godinu dana poželeh kod Tarabića final 4, papir je u levim rašljama od kamena … da mi nađe neko - napisao je Obradović.

Ko zna da je Željko Obradović ovo pokušao, možda bi i Partizan stigao na finalni turnir.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović otkrio šta je Monako odvelo na fajnal-for: Ovo je vanzemaljskog porekla, ispuniće mi želju! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 11.Maj.2023

Trener Kneževa podelio snimak kada je iskoristio i magiju da pomogne njegovom timu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.