TAKO BRUTALNO! Stošić nokautirao Čeha, spreman je za TITULU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 09:16

TAKO BRUTALNO! Stošić nokautirao Čeha, spreman je za TITULU (VIDEO)

Demonstitrao silu.

Srpski MMA borac Darko Stošić, najbolji teškaš u našoj zemlji, pretukao je češkog borca Mihala Martineka i to na njegovom terenu.

Do pobede je stigao nokautom u prvoj rundi, nakon što je prvo uzdrmao rivala udarcem nogom u glavu, a zatim i fantastično pogodio dva udarca rukom. Čeh je pao na pod oktagona i to licem okrenut ka tlu, a Stošić je iskoristio te trenutke da završi borbu.

JUST. LIKE. THAT!!! 👊 #KSW87

🇷🇸 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darko Stosic silences the Czech fans. pic.twitter.com/9Y9dCxBpEJ

— KSW (@KSW_MMA) October 14, 2023

Srpski borac ima veoma dobar niz rezultat u poljskoj promociji KSW, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi se uskoro našao u ulozi izazivača. Čini se da je Darko, koji se svojevremeno oprobao i u UFC, sada spreman za meč koji može da mu donese pojas.

Darko Stošić iza sebe ima 25 profesionalnih borbi i učinak od 19 pobeda i šest poraza. Pod okriljem organizacije KSW trenutno je na skoru 5-1, a jedini poraz naneo mu je Filip De Fris, kojem želi da otme titulu najboljeg teškaša..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.