Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 10:20

TAJSONU STIGAO ODGOVOR: Majkov veliki dužnik spreman za povratak u RING (VIDEO)

Očekuje nas borba veka.

Bivši šampion sveta u boksu Majk Tajson naporno radi kako bi se što spremniji vratio u ring. Odgovor na to već je stigao od Ivandera Holifilda.

Tajson koji se posle povlačenja posvetio uzgoju i obradi marihuane, gostujući u mnogim holivudskim ostvarenjima, želi da sakupi što više novca onima kojima je finansijska pomoć najneophodnija.

Upravo zbog takvog gesta, Gvozdeni Majk je ekspresno dobio više ponuda za ulazak u ring, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prvi se javio njegov veliki dužnik, a sada dobar prijatelj Ivander Holifild.

Holifild nije nimalo naivno shvatio ovaj izazov te se odmah bacio na trenig, što je i sam pokazatelj kakva nas epska borba očekuje.

Team Holyfield preparing for battle🥊 @klitschko 🥊 @antoniotarver 🥊 @theheavyweightfactory 🥊 @anthony.rhoades 💪🏼 #teamholyfield #comeback #boxing #evanderholyfield

A post shared by Evander Holyfield (@evanderholyfield) on May 21, 2020 at 4:50pm PDT

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tajson jeste zver, ali pogledajte kako izgleda Ivander Holifild

Izvor: RTS, 23.Maj.2020

Majk Tajson oduševio je javnost snimcima sa treninga, na kojima se vidi da i u 54. godini izgleda i udara kao da se i dalje bavi profesionalnim boksom. Međutim, "gvozdenom Majku" brzo je stigao odgovor tri godine starijeg Ivandera Holifilda, koji je podgrejao spekulacije da ćemo ih ponovo videti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.