Tajson jeste zver, ali pogledajte kako izgleda Ivander Holifild

Majk Tajson oduševio je javnost snimcima sa treninga, na kojima se vidi da i u 54. godini izgleda i udara kao da se i dalje bavi profesionalnim boksom. Međutim, "gvozdenom Majku" brzo je stigao odgovor tri godine starijeg Ivandera Holifilda, koji je podgrejao spekulacije da ćemo ih ponovo videti u ringu.

Holifild je na društvenim mrežama objavio snimak sa treninga na kojem se prepoznaje neverovatna snaga i fizička priprema američkog šampiona.

On je na Instagramu nekoliko boksera, među kojima je i veliki as Vladimir Kličko, ali ljudi koji prate boks veruju da je to odgovor upravo Tajsonu.

"Tim Holifild se sprema za bitku", naveo je u opisu.

Još se pamti njihov duel iz 1997. godine, kada je Majk u drugoj rundi odgrizao deo uha Holifildu. Meč je tada prekinut i Tajson je diskvalifikovan.

Inače, "gvozdeni Majk" je najavio povratak u ring jer želi da odboksuje nekoliko mečeva u humanitarne svrhe.

Kao potencijalni protivnici spominju se novozelandska ragbi zvezda Soni Bil Vilijams i Džon Fjuri, otac boksera Tajsona Fjurija, koji je poručio da je spreman da pogine u ringu.

Ipak, najveće interesovanje javnosti je izazvala mogućnost ponovnog duela starih rivala – Majka Tajsona i Ivandera Holifilda.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво