TADIĆ PROBIO LED: Kapiten AJaksa postigao prvi gol u sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 19:07

TADIĆ PROBIO LED: Kapiten AJaksa postigao prvi gol u sezoni

Reprezentativac Srbije strelac u pobedi protiv Volendama od 4:2.

Fudbaleri Ajaksa pobedili su večeras u gostima ekipu Volendama rezultatom 4:2 u meču devetog kola holandskog šampionata, a strelac jednog gola bio je i srpski reprezentativac i kapiten Ajaksa Dušan Tadić.

Golove za Ajaks postigli su Dušan Tadić iz penala u 17, Kalvin Basi u 39, Brajan Brobi u 64. i Dejvi Klasen u 96. minutu. Tadić je na meču protiv Volendama postigao prvi gol u dresu Ajaksa u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni. Srpski fudbaler je zamenjen u 61. minutu. Strelci za domaći tim bio je Lekvinsio Zefuik u 74. i Karel Eiting u 86. minutu. Na golu Volendama bio je srpski čuvar mreže Filip Stanković, koji je na pozajmici u holandskom klubu iz Intera.

Ajaks je prvi na tabeli holandskog šampionata sa 22 boda, dok je Volendam poslednji sa samo pet. Ajaks će u narednom kolu na svom terenu dočekati Ekscelzior, dok će Volendam gostovati Emenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.